Decizia luată de PRIMA TV după ce emisiunea lui Florin Călinescu a fost scoasă de pe post. Ce se va întâmpla cu prezentatorul (Exclusiv)

Badea Violeta 14.03.2022, 09:57
Decizia luată de PRIMA TV după ce emisiunea lui Florin Călinescu a fost scoasă de pe post. Ce se va întâmpla cu prezentatorul (Exclusiv)

În urmă cu aproape jumătate de an, Florin Călinescu debuta cu o nouă emisiune la Prima TV. Este vorba despre „Florin Călinescu Show”. Însă, producția nu a rupt gura târgului, scoţând cifre destul de modeste. Înainte de Crăciun, show-ul a fost întrerupt și nu a mai fost reluat nici până în prezent. Acum, fanii omului de televiziune se întreabă ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea acestuia. Iată ce decizie ar fi luat cei din conducerea Prima TV!

Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă Florin Călinescu

În luna septembrie a anului trecut, Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. O lună mai târziu, omul de televiziune a debutat cu o nouă emisiune, însă cifrele de audiență nu au fost extraordinare.

Prima TV nu a reușit să prindă nici măcar un loc între primele zece televiziuni din România, cu debutul emisiunii fostului jurat de la Românii au Talent, de la Pro TV.

Înaintea sărbătorilor de iarnă, producția a fost întreruptă și toată lumea se întreabă dacă aceasta va mai fi difuzată vreodată.

Ei bine, sursele celor de la Playtech au aflat că Florin Călinescu și echipa sa pregătesc reluarea emisiunii, dar încă nu s-au înțeles asupra variantei celei mai potrivite.

„Se încearcă mai multe formate. Florin Călinescu și echipa sa pregătesc de zor reluarea emisiunii, dar încă nu au căzut de acord asupra variantei celei mai potrivite.

Nu se pune în niciun caz chestiunea întreruperii colaborării”, au declarat persoane din anturajul echipei de producție pentru sursa de mai sus.

Emisiunea lui Florin Calinescu a fost scoasa din grila
Emisiunea lui Florin Calinescu a fost scoasa din grila

Când se va relua emisiunea

Aceleași persoane au mărturisit că, momentan, nu se cunoaște cu exactitate data reluării emisiunii celebrului om de televiziune, însă se estimează că aceasta va apărea pe sticlă la începutul lunii aprilie.

„Nu se știe nimic despre data reluării emisiunii. E greu de crezut că se va produce în luna martie, ci mai degrabă la începutul lui aprilie.

Pe de altă parte, Florin Călinescu rămâne un tip imprevizibil și e posibilă și varianta în care revenirea sa să se producă chiar în ultima săptămână a lunii martie”, au mai spus aceleași surse.

Aceleași persoane au dezvăluit că viitorul format al emisiunii va fi realizat tot de propria echipă a fostului jurat de la Românii au Talent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...