Florin Călinescu, lăsat cu gura căscată de Andra la Românii au Talent. ”Ce faci, mănânci pe scenă?”

Iancu Andreea 10.05.2021, 20:52
Florin Călinescu, lăsat cu gura căscată de Andra la Românii au Talent. ”Ce faci, mănânci pe scenă?”

Dincolo de momentele spectaculoase din cadrul competiției Românii au Talent, la fel de savuroase sunt și unele dintre pauzele juraților, în care aceștia reușesc să împărtășească din experiențele lor. În ediția cu numărul 28, show-ul de talente a dezvăluit reacția lui Florin Călinescu, după ce actorul este lăsat cu gura căscată de o remarcă făcută de Andra. Juratul a reușit astfel să creeze un moment haios, la care cu siguranță telespectatorii au râs copios.

Replica dată de Andra la Românii au Talent, care l-a lăsat pe Florin Călinescu cu gura căscată

Emoțiile concurenților aflați în competiția Românii au Talent au atins cote maxime în această seară, dat fiind faptul că ediția cu numărul 28 este una în care juriul s-a reunit să discute despre concurenții care au primit trei sau patru de DA. După ce 10 dintre participanții la preselecții au trecut direct în semifinale, fiind cei care au convins jurații să apese butonul auriu, ediția de astăzi aduce în prim-plan restul concurenților care se bat pentru marele trofeu. Încă 14 participanți se vor alătura primilor 10 în lupta din semifinale și finală.

Vinerea trecută a fost ultima ediție a preselecțiilor Românii au Talent astfel că juriul format din Andra, Smiley, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au trecut în revistă cele mai bune momente de la casting. Totodată, în pauzele dintre clipuri, jurații nu au ezitat să își mai spună of-urile, la final reieșind o discuție memorabilă. Florin Călinescu a ajuns să fie lăsat cu gura căscată de Andra, după ce artista i-a dat o replică neașteptată în cea mai recentă ediție Românii au Talent.

Florin Călinescu, dialog savuros după ce Andra l-a lăsat cu gura căscată la Românii au Talent
Andra și Smiley au împărtășit detalii din concertele la Sala Palatului

Discuție plină de umor între jurații de la Românii au Talent

Curios să afle ce se întâmplă în timpul concertelor de la Sala Palatului, acolo unde Andra și Smiley obișnuiau să performeze înainte de restricțiile din pandemie, Florin Călinescu s-a trezit lăsat cu gura căscată de replica artistei din juriul Românii au Talent. Pentru că Andra a precizat durata unui concert, care poate ajunge și la două ore și jumătate de spectacol, actorul nu s-a putut abține și a stârnit un moment haios cu replicile sale.

Florin Călinescu: Andra la Sala Palatului cântă o oră jumate 16 piese, ce e nou acolo?

Andra: Două ore jumate. Îmi amintesc cu drag că erau două ore jumate, atâta ține concertul.

Florin Călinescu: Se repetă partea I sau de ce ține atât? Pai și mănânci pe scenă?

Andra: Nu mănânc, cânt.

Florin Călinescu: La tine cât ține un concert, Smiley?

Smiley: Tot așa. Eu am vreo două- trei piese în care dorm.

Andra: Concertele prin țară sunt o oră, a fost discuția dintre Florin Călinescu, Andra și Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...