Andra a răbufnit, la Românii au talent. Cu ce a supărat-o Smiley. „Tu să taci”

Ioana Bucur 07.05.2021, 22:38
Andra a răbufnit, la Românii au talent. Cu ce a supărat-o Smiley. „Tu să taci”

Alegerile făcute de concurenții de la Românii au talent sunt, uneori, ingredientul ce fac diferența între un DA și un X.  Când vine vorba de jurizare, orgoliile și părerile pot naște adevărate războaie. Andra a răbufnit, din cauza lui Smiley. Cum a reușit să o scoată din minți artistul.

Andra a răbufnit, la Românii au talent

Alexandra Ceauș este unul dintre cei care au avut curajul să își încerce norocul pe scena de la Românii au talent. Doar că, vrând să îi impresioneze pe cei patru jurați, a ales o piesă greu de interpretat, „I Will Always Love You”, a regretatei Whitney Houston. Lipsa experienței, poate și emoțiile, nu au ajutat-o de această dată, Andra și Alexandra Dinu apăsând butonul roșu. După primul X, mama Alexandrei, care își urmărea fiica din culise, a izbucnit în lacrimi.

Singurul care părea entuziasmat de ce se întâmpla pe scenă era Smiley. De altfel, juratul a fost și primul care a luat cuvântul, felicitând-o, sincer, pe Alexandra pentru curajul de a „ataca” piesa lui Whitney Houston, dar și pentru pasiunea pentru muzică.

Smiley: – Alexandra, te felicit pentru curaj. Gândindu-mă la piesa pe care ai ales-o, te mai felicit încă o dată pentru curaj, pentru că ți-ai ales o piesă dificilă și greu de egalat performanța lui Whitney Houston. Voce ai, talent ai, pasiune ai.

Andra: – Da, pasiune ai…

Smiley: – Te-am lăsat să te bucuri de momentul ăsta, pentru că eu cred că-l aștepți de mult timp. Ce să-ți zic, te felicit pentru curaj.

Andra: – Mi-e frică să zic ce gândesc eu în momentul ăsta. El a fost foarte blând, Smiley a fost bunătate pe pâine. E foarte frumos că încerci, că vii și spui că asta e pasiunea ta. Dar la o melodie ca asta…dacă eu eram vecina ta și te auzeam cum cântai, îți băteam în țeavă acum să te oprești. Ai țipat, nu e ok. Ai falsat, nu e ok. Ai stricat frumoasa asta de piesă, care sunt sigură că îți place.

Andra a răbufnit, la Românii au talent
Andra, la Românii au talent

„Tu să taci”

Doar că entuziasmul lui Smiley a părut că a scos-o din minți pe artistă. Andra a răbufnit la Românii au talent, când a văzut că al său coleg nu voia să spună ceea ce ea vedea ca fiind adevărul.

Smiley: – Tu ai văzut cu câtă bucurie…

Andra: – Tu să taci! Tu vrei să te iubească toată lumea, zici tuturor că e totul bine. Mă laşi?!

Smiley: – Ce i-am zis?! Doar că a avut curaj.

Andra: – Am şi eu curaj să fac o flotare acum, aici. Lasă-mă, hai să nu fim… Joac-o tu pe asta în continuare! Te felicit, eşti curajos!

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...