EXCLUSIV

Fiul Romaniței Iovan, performanță uluitoare la doar 16 ani. Puțini adolescenți sunt ca Albert VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 14.04.2023, 13:21

Creatoarea de modă Romanița Iovan are cu ce se mândri. Fiul său, în vârstă de 16 ani, atrage toate privirile domnișoarelor și are planuri mari de viitor. Adolescentul îi cere sfatul tot timpul mamei sale. Romanița ne-a spus totul, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre relația specială pe care o are cu Albert.

Celebra creatoare de modă Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre fiul ei

Albert este un adolescent în toată firea, iar Romanița nu vrea să fie doar o mamă pentru fiul său, ci și o prietenă pe care el se poate baza oricând. Deși vârsta de 16 ani nu este ușor de gestionat, creatoarea de modă face față cu brio și spune că încearcă să se adapteze timpurilor. Romanița Iovan ne dă toate detaliile, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre cât de exigentă este, cum face față rolului de mamă de adolescent, dar și ce sfaturi îi dă lui Albert.

Ce fel de iubită își dorește Romanița Iovan pentru Albert

Impact: Știu că fiul dumneavoastră are 16 ani, deci presupun că poate are și el o prietenă. Îi dați sfaturi legate de fete?

Romanița Iovan: Nu m-am amestecat niciodată și nici nu mă voi amesteca. Sunt foarte bucuroasă când se întâlnește cu fete. Deocamdată nu există o prietenă stabilă. Pentru el este foarte importantă comunicarea. A zis că îi trebuie o chimie cu fata respectivă, își dorește comunicare, îi trebuie mai mult timp până să poată vorbi cu ea, să aibă un numitor comun. Mi se pare extraordinar pentru un copil, mai ales băiat, să își dorească comunicare cu fata.

„Diferența dintre noi este de 42 de ani, însă încerc să rămân o mamă tânără pentru el”

Impact: Băieții, de obicei, pot fi mai introvertiți când vine vorba de relații. Cum reusiți să discutați cu Albert?

Romanița Iovan: Noi avem o relație specială, suntem foarte buni prieteni. Vorbim de multe ori să rămânem prieteni, indiferent de vârsta lui. A devenit deja adolescent, are 187 cm, e plin de mușchi, ține mult la aspectul fizic, ține la sănătatea lui. Ne povestim, iar eu îi povestesc tot și este foarte atent la ceea ce fac. Când plec de acasă, vrea să vadă cum m-am îmbrăcat. E o diferență de 42 de ani între noi, îmi doresc să rămân o mamă tânără pentru el, îmi doresc să rămân prezentă în viața copilului meu, chiar dacă vremurile de schimbă și generația mea înseamnă altceva. Prietenia dintre o mamă și fiul ei este esențială.

Cum a fost trecerea la adolescență pentru Albert

Impact: A fost greu să gestionați trecerea la adolescență a fiului dumneavoastră?

Romanița Iovan: A avut momente când era mai introvertit, dar am reușit prin comunicare. Eu am foarte multă comunicare cu el. Este foarte important! Copilul este în continuă mișcare, în schimbare și ai nevoie de informații ca să poți pune cap la cap tot ceea ce se întâmplă cu el. M-a încântat foarte tare că nu a ales calculatorul în detrimentul activităților sportive, el fiind pilot de raliuri. L-am susținut de la început. Îmi pare bine că poate funcționa spre o meserie. De la pilot de raliuri a construit la școală o mașină electrică, iar acum se gândește să meargă spre o facultate tehnică, inginerie.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe