Fiul lui Ilie Dumitrescu și-a aflat pedeapsa. Câţi ani de închisoare a primit Sică pentru trafic de droguri

Nicu Stan 10.06.2021, 18:45
Fiul lui Ilie Dumitrescu și-a aflat pedeapsa. Câţi ani de închisoare a primit Sică pentru trafic de droguri

Fiul lui Ilie Dumitrescu și-a aflat pedeapsa. Câţi ani de închisoare a primit Sică pentru trafic de droguri, vedeți în rândurile de mai jos.

Fiul lui Ilie Dumitrescu și-a primit pedeapsa în dosarul de trafic cu droguri. Câţi ani de închisoare a primit

Fiul lui Ilie Dumitrescu și-a primit pedeapsa în dosarul de trafic de droguri. Tribunalul București l-a condamnat pe Sică Dumitrescu la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care fiul fostului fotbalist al naționalei, Ilie Dumitrescu, este acuzat de trafic de droguri, informează Agerpres. De asemenea, decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Dosarul a fost deschis după ce fiul lui Ilie Dumitrescu a vândut cocaină unei persoane care colabora cu procurorii şi chiar unui investigator sub acoperire. Totul s-a întâmplat în apropierea unui local din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Sica Dumitrescu, 2 ani si 4 luni de inchisoare cu suspendare in dosarul de trafic de droguri
Sica Dumitrescu, 2 ani si 4 luni de inchisoare cu suspendare in dosarul de trafic de droguri

Investigatorii au aflat că o personă vinde cocaină în București

Conform rechizitoriului trimis în instanţă, pe data 14 ianuarie 2021, procurorii DIICOT au primit o informaţie că o persoană vinde cocaină pe raza municipiului Bucureşti. Aceasta persoană a fost identificată în persoana lui Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu.

De asemenea, în cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, şi la un polițist sub acoperire. Aceştia au primit permisiunea de a cumpăra droguri de la Sică Dumitrescu. În plus, un judecător a autorizat interceptarea convorbirilor telefonice ale lui Sică Dumitrescu, localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice, precum şi supravegherea video, audio şi prin fotografiere a activităţilor desfăşurate de către acesta.

Sică, urmărit mai ceva ca în filme

După asta, pe data de 18 ianuarie, femeia şi polițistul sub acoperire l-au contactat pe Sică Dumitrescu pe Instagram şi au stabilit să se găsească, în jurul orelor 20:00, în parcarea de la cafeneaua ”The Dock” situată pe Cheiul Dâmboviţei, în Bucureşti. Astfel, în zonă a fost instalat un dispozitiv de supraveghere operativă.

În seara zilei de 18 ianuarie, cei doi au mers în faţa cafenelei ”Naked”, unde era parcat un autoturism: La volanul acestei mașini era un bărbat îmbrăcat în uniformă militară, identificat ulterior drept un caporal de la o unitate militară din Capitală.

Sică a recunoscut totul, dar că nu a urmărit un interes financiar

Lângă mașină aştepta Sică Dumitrescu, care a acceptat să-i vândă femeii trei grame de cocaină, contra sumei de 1.350 lei. Tranzacția a avut loc în mașină.
Marfa cumpărată de la Sică Dumitrescu a fost dusă la labortaor și s-a aflat că era vorba de 2,05 grame pulbere care conţinea cocaină.

Fiul lui Ile Dumitrescu a recunoscut că i-a vândut cocaină martorului colaborator, însă fără a urmări un interes financiar.

Urmăriți Impact.ro și pe