Cum justifică Ilie Dumitrescu faptul că fiul său e acuzat de trafic de cocaină. ”A făcut o prostioară”

Cristian Cojocaru 15.04.2021, 13:42
Cum justifică Ilie Dumitrescu faptul că fiul său e acuzat de trafic de cocaină. ”A făcut o prostioară”

După ce a fiul său a fost acuzat de trafic de droguri, Ilie Dumitrescu a venit cu o primă reacție. Acesta a vorbit despre fapta fiului său, însă a afirmat că îi va fi alături, iertându-l pentru greșeala pe care a făcut-0.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost acuzat de trafic de droguri

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri, după ce a vândut substanțe interzise în apropierea localului deținut de familia acestuia. La sfârștiul lunii februarie, Ilie Dumitrescu era anunțat de către procurorii DIICOT că fiul său, Sică Dumitrescu este acuzat pentru trafic de droguri de mare risc.

Potrivit dosarului penal înaintat către Tribunalul București, Sică Dumitrescu a fost prins în timp ce comercializa subtanțe interzise pe data de 18 ianuarie 2021. Infracțiunea ar fi avut loc în apropierea cafenelei care este deținută de familia Dumitrescu. În urma tranzacției, Sică ar fi încasat suma de 1350 de lei. La două luni de la acel moment, Ilie Dumitrescu a vorbit pentru prima dată despre această problemă de familie, afirmând că nu l-a certat și că îi este alături lui Sică.

”În Toto am investit cel mai mult, Mayra este foarte bine, Dan este la casa lui. Sică a făcut o prostioară acum, sperăm să depășească momentul ăsta. Nu, nu l-am certat. E un moment de cumpănă în viața lui și atât. Sunt alături de el. Apropo de fericire, de asta spun că sunt foarte puțini oameni pe planetă care să spună că sunt fericiți 100”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Sport.ro.

Impotriva lui Sica Dumitrescu s-a dispus masura controlului judiciar
Impotriva lui Sica Dumitrescu s-a dispus masura controlului judiciar

Ce se arată în comunicatul procurorilor

În data de 24 februarie, procurorii DIICOT au emis un comunicat prin care anunțau trimiterea în judecată a fiului lui Ilie Dumitrescu. Potrivit comunicatului, 2 inculpați au fost trimiși în judecată, luându-se măsura controlului judiciar.

”Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei”, se arăta în comunicatul respectiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI