Cu cine vindea cocaină fiul lui Ilie Dumitrescu. Procurorii au făcut publică și suma pe care o încasau cei doi

Stan Filon / 25.02.2021, 15:14
Cu cine vindea cocaină fiul lui Ilie Dumitrescu. Procurorii au făcut publică și suma pe care o încasau cei doi

Fiul lui Ilie Dumtrescu a fost reținut după ce procurorii l-au prins în timp ce vindea cocaină. Acum s-a aflat cu cine vindea stupefiante Sică Dumitrescu, chiar lângă un restaurant din Capitală! Procurorii au emis un comunicat de presă în care au oferit detalii șocante.

S-a aflat cu cine vindea cocaină fiul lui Ilie Dumitrescu

Sică Dumitrescu și un militar au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau cocaină lângă un restaurant din București, potrivit procurorilor care anchetează acest caz. Operațiunea a avut loc pe data de 18 ianuarie 2021, iar asupra celor doi a fost găsită cocaină în valoare de 1.350 de lei.

Cei doi au fost cercetaţi sub control judiciar de DIICOT, iar ieri, procurorii au decis trimiterea în judecată a dosarului, fiul lui Ilie Dumitrescu şi militarul din Bucureşti fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.

S-a aflat cu cine vindea cocaina fiul lui Ilie Dumitrescu
S-a aflat cu cine vindea cocaina fiul lui Ilie Dumitrescu

Procurorii susțin că cei doi vindeau droguri lângă un restaurant

“Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.    

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI