Fiul lui Adrian Năstase s-a căsătorit într-o ținută neobișnuită. Mireasa lui Mihnea a fost campioană balcanică

Badea Violeta 04.09.2021, 17:12

Nuntă mare în familia lui Adrian Năstase! Fiul cel mic al fostului premier al României, Mihnea Năstase, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corina Corolevschi. Au apărut primele imagini de la marele eveniment. Iată ce ținută a purtat mezinul familiei Năstase în cea mai importantă zi din viața sa!

Mihnea Năstase s-a căsătorit cu Corina Corolevschi

Fiul lui Adrian Năstase, Mihnea, a renunțat la statutul de burlac și s-a căsătorit cu Corina Corolevschi, zisă și „Prințesa Constanței”. Cei doi și-au oficializat relația sâmbătă, 4 septembrie, la Primăria Sectorului 1, la orele dimineții. Alături de cei doi tineri au fost familiile Năstase și Corolevschi, dar nu au lipsit nici prietenii apropiați.

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani. De-a lungul timpului, cei doi au demonstrat că se completează perfect unul pe celălalt și iubirea i-a făcut în cele din urmă să ajungă în fața altarului.

Cei doi îndrăgostiți se potrivesc de minune și au demonstrat acest lucru chiar și în ziua nunții. Mihnea și Corina s-au asortat perfect. Fiul lui Adrian Năstase a purtat un costum alb fără cravată sau papion. În timp ce partenera sa a ales  o rochie albă simplă, peste genunchi, notează antena3.ro. Spre seară se anunță o petrecere pe cinste. Nunta va avea loc la Clubul Diplomaților, iar invitații vor fi numai unul și unul.

Mihnea si Corina
Sursa foto: antena3.ro

Corina Corolevschi a fost campioană balcanică

Corina, în vârstă de 32 de ani, și Mihnea, în vârstă de 27 de ani, formează un cuplu de șase ani. Cei doi au stat o perioadă la Bruxelles, iar anul trecut că vor să facă pasul cel mai și s-au logodit. De Mihnea Năstase a auzit toată lumea, fiindcă a fost mai tot timpul în atenția presei datorită notorietății tatălui său, dar despre Corina Corolevschi nu se cunosc foarte multe lucruri.

Ei bine, noua noră a fostului premier este supranumită și „Prinţesa Constanţei” datorită stilului de viață luxos și a familiei înstărite din care provine. Tânăra a fost campioană balcanică de atletism și multiplă campioană națională la categoriile viteză și ștafetă, dar o accidentare i-a pus capăt carierei.

Astfel, Corina s-a apucat de afaceri. Tânăra și mezinul familiei Năstase au făcut un camping modern pe plaja de la Corbu. De asemenea, cei doi lucrează în Parlamentul European și sunt extrem de apreciați. Mihnea este asistentul eurodeputatului PSD Cătălin Ivan, iar salariul minim pentru acest post este undeva la 1.619 de euro, plus alte beneficii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...