Cine este și cum arată nora lui Adrian Năstase. Este supranumită „Prințesa Constanței”. FOTO

Stan Filon 01.09.2021, 15:29

Mihnea Năstase, mezinul fostului premier Adrian Năstase, și Corina Corolevschi se pregătesc de nuntă! Cei doi tineri sunt împreună de ceva timp, sunt colegi la Parlamentul European și au și afaceri împreună. Dar cine este viitoarea noră a lui Adrian Năstase?

Iată cine este și cum arată nora lui Adrian Năstase

Mihnea Năstase (27 de ani) și Corina Corolevschi (31 de ani) s-au făcut remarcați prin Parlamentul European, momentan, prin stilul vestimentar adoptat. ”Ken” și ”Barbie”, cum sunt porecliți în politică, sunt mereu îmbrăcați impecabil, de la cele mai mari case vestimentare.

Dacă despre Mihnea Năstase știm că este fiul cel mic al lui Adrian Năstase, despre Corina Corolevschi vă putem spune că este o fată de bani gata. Este fiica milonarului Constantin Corolevshi, cunoscut om de afaceri care operează în domeniul turismului, al importului cu cherestea si al reparatiilor navale. Tatăl are o avere estimată la 20 de milioane de euro, așa că îi face toate poftele fiicei sale.

Cine este si cum arata nora lui Adrian Nastase
Cine este si cum arata nora lui Adrian Nastase

Fostă campioană la atletism

Corina Corolevschi conduce Bentley, dar s-a dovedit a fi o tânără foarte disciplinată. Face sport de mică, de la vârsta de 9 ani, și a reușit multe performanțe în atletism. Este campioană națională la 60 metri și 100 metri viteză și dublă campioană națională la 200 metri, dar s-a lăsat de sport în 2011, în urma unei accidentări.

Acum, cei doi tineri s-au decis să se căsătorească și chiar au depus actele în acest sens. Nunta se va desfășura la Clubul Diplomaților, și se anunță a fi una de lux, cu invitați pe măsură. Mihnea și Corina sunt și parteneri de afaceri. La finalul lunii mai, cei doi și-au făcut un camping modern pe plaja de la Corbu, în stilul amerindienilor. Afacerea a fost derulată prin două firme, unde tinerii sunt co-acționari. Cei doi au investit până acum 500 de mii de euro, dar nu vor să se oprească aici. Întreg proiectul va costa în jur de două milioane de euro.

Complexul TeePee Corbu este compus din mai multe zone, inclusiv una pentru servit masa,  ring de dans, parcare și o zonă de odihnă cu corturi. ”Am început să lucrăm de ceva timp la proiectul TeePee Corbu – un loc unde îţi poţi lăsa încălţările pline de griji la intrare, iar totul devine despre prieteni, muzica bună şi momente frumoase. Putem spune că TeePee este despre natură. Sau că TeePee este despre sălbăticie. În acelaşi timp, începând cu 29 mai, TeePee este despre om şi comunitate”, spunea ”Prințesa de Constanța”, cum mai este cunoscută în orașul natal Corina Corolevschi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...