EXCLUSIV

Adrian Năstase pregătește vila de 250.000 de euro pentru Paște. Cu cine va sărbători fostul prim-ministru

Oana Pascaru 27.04.2021, 21:22

Adrian Năstase, fost premier al României, în perioada 2000-2004, ne-a povestit, în interviul pentru impact.ro, despre pregătirile pentru Sărbătorile Pascale, la somptuoasa lui vilă, de 250.000 de euro, din cocheta localitate Cornu, Județul Prahova. Bunătățile culinare vor fi gătite de soție.

Adrian Năstase va avea casa plină de Paște

De Paște, fostul politician Adrian Năstase va avea casa plină de musafiri, așteptându-i, în vizită, pe cei doi băieți, cu soțiile și copiii lor, pe domeniul din Cornu, jud Prahova, de 1,77 ha, în valoare de peste 250.000 euro: “Voi fi la Cornu, de Paște, cu familia. Vom avea, ca toată lumea, mâncăruri specifice Sărbătorilor Pascale, adică ouă roșii, friptură de miel, cozonac și drob. Însă, de asta se ocupă, mai în detaliu soția, ea știe mai exact”, ne-a declarat Adrian Năstase, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Fostul social-democrat este căsătorit de 35 de ani cu Dana, femeia care i-a fost alături și la greu, și cu care are doi băieți, Andrei și Mihnea. Mândru, nevoie-mare, când a devenit bunic a doua oară, Adrian Năstase a împărțit marea bucurie cu prietenii de pe Facebook: “Astăzi, (n.r – 5 august 2019) s-a născut Filip-Mihail, fiul Biancăi și al lui Andrei, fratele lui Nicolas și al doilea nepot al nostru. Să fie sănătos și să aibă un gram de noroc!”, menționa atunci Adrian Năstase, într-un mesaj emoționant.

Adrian Nastase Paste
Adrian Nastase

Adrian Năstase îi oferise lui Nelu Ploieșteanu suma de 500 de euro, ca să-și publice memoriile

Fostul premier al României deplânge moartea fulgerătoare a vestitului lăutar Nelu Ploieșteanu, de care îl leagă multe amintiri. În urmă cu peste 20 de ani, Adrian i-a dăruit lui Nelu suma de 500 de euro, pentru a-și putea publica memoriile.

Adrian Năstase ne-a povestit despre artistul care a pierdut lupta, luna trecută, cu virusul ucigaș, Covid-19: “Îmi pare tare rău după Nelu. Era o personalitate, în sine. Avea multe romanțe în repertoriul său, cânta muzică lăutărească de excepție. De multe ori l-am auzit cântând și de fiecare dată mi-a plăcut, avea un repertoriu extraordinar, melodii care mergeau la inimă. A fost, de câteva ori, la diferite petreceri, unde am fost și eu prezent, fie alături de prieteni, fie la petreceri de partid și a făcut o atmosferă foarte frumoasă”.

Cu ce ocupă sexy-nurorile lui Adrian Năstase!

Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, este într-o relație cu Corina Corolevschi, fostă campioană balcanică la atletism, asistent în Parlamentul European. Ei își postează pe conturile sociale fotografii cu activitatea din Parlamentul European. Corina este supranumită “Prinţesa Constanţei”, fiind fiica unui om de afaceri bogat, Constantin Corolevshi.

Cât îl privește pe Andrei Năstase, al doilea băiat al lui Năstase, el este căsătorit, din 2017, cu designerul Bianca Ciuvăţ, care i-a dăruit doi copii. Mihnea și Corina sunt nașii primului fiu al lui Andrei, Nicolas Daniel. Andrei mare un fiu, pe Filip, în vârstă de aproape doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe