Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj tulburător în ziua în care artistul ar fi împlinit 62 de ani. „Port mereu cămașa dumnealui”

Stan Filon 19.09.2022, 17:54
Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj tulburător în ziua în care artistul ar fi împlinit 62 de ani. „Port mereu cămașa dumnealui”

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a postat un mesaj tulburător chiar în ziua în care artistul ar fi împlinit 62 de ani. A fost o zi tristă pentru cei care l-au iubit pe Petrică Mîțu Stoian. În loc de petrecere și voie bună, aceștia au dat de pomană pentru sufletul artistului decedat anul trecut. Pușini știu, dar artistul avea un copil de suflet,pe care îl considera propriul său fiu. Acesta a rămas cu durere în suflet, după decesul artistului.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj tulburător în ziua în care artistul ar fi împlinit 62 de ani

Pe 18 septembrie, Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit vârsta de 62 de ani, însă soarta a vrut ca acesta să părăsească lumea aceasta anul trecut, deși se vindecase de coronavirus. Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a postat un mesaj tulburător chiar în acea zi. Dacă în alți ani de-abia aștepta să treacă de miezul nopții pentru a-l suna pe artist să-i ureze La mulți ani, iată că anul acesta nu mai are pe cine să sune. Alin Gabriel Matei a mers la mormântul artistului, pentru a-i aprinde o lumânare.

„Era ziua in care ii spuneam la multi ani, marelui artist Petrica Mitu Stoian. E primul an in care nu-i mai uram, este destul de trist, eram obisnuiti ca in aceasta zi sa fim bucurosi, sa radem alaturi de dumnealui, este destul de greu. Chiar aseara ma gandeam, la miezul noptii, ca la ora 12 ii scriam la multi ani, il sunam… am simtit ca ceva nu era la locul lui, nu era ca inainte. In mod evident merg la mormantul dumnealui astazi”, a declarat fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian pentru Star Popular.

Fiul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian, mesaj tulburator in ziua in care artistul ar fi implinit 62 de ani
Fiul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian, mesaj tulburator in ziua in care artistul ar fi implinit 62 de ani

„Mă suna înaintea examenelor și mă îmbărbăta”

Alin spune că simte din plin lipsa lui Petrică Mîțu Stoian, însă este mereu cu gândul la cel pe care îl consiera un adevărat tată.

„A fost un an decisiv pentru mine. De fiecare data inaintea examenelor ma gandeam la dumnealui si il rugam sa ma ajute. Sunt sigur ca daca era in viata, ca de fiecare data, ma suna inaintea examenelor si ma imbarbata iar emotiile n-ar fi fost atat de mari. Din pacate, nu mai este posibil acest lucru. Port camasa dumnealui mereu, ma face sa-l simt langa mine pe scena”, a mai marturisit Alin Gabriel Matei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...