Fiul Corneliei Catanga îşi contrazice tatăl. Ce nu e adevărat din declaraţiile lui Aurel Pădureanu despre moartea cântăreţei (Exclusiv)

Fiul Corneliei Catanga îşi contrazice tatăl. Ce nu e adevărat din declaraţiile lui Aurel Pădureanu despre moartea cântăreţei (Exclusiv)

Familia Corneliei Catangă trece prin momente dureroase, fiul acesteia făcând primele declarații în exclusivitate pentru Playtech.ro. Artistul este în stare de șoc după ce a primit cutremurătoarea veste în această dimineață, după ce mama sa, a decedat.

Fiul Corneliei Catanga vine cu declarații

Fiul reginei muzicii lăutărești trece prin moemnte pline de suferință, fiind foarte afectat de moartea mamei sale. Deși anterior, artista se plângea de o situație financiară precară, fiul acesteia a afirmat că are posibilitatea să o înmormânteze. Totuși, acesta a explicat că problema prin care trece familia, este reprezentată de suferința pe care o poartă Aurel Păduraru.

Bărbatul a fost alături de solistă timp de 33 de ani, iar vestea că cea cu care a trăit povestea de dragoste de peste 3 decenii nu mai este, i-a indus o stare de șoc și nu dorește să vorbească absolut cu nimeni. Starea de sănătate a Corneliei s-a agravat extrem de rapid

”Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!, a mărturisit fiul Corneliei Catanga, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Mara Bănică a afirmat că a vorbit de curând cu Cornelia Catangă, iar aceasta se arăta afectată de starea în care se afla Nelu Ploieșteanu
Mara Bănică a afirmat că a vorbit de curând cu Cornelia Catangă, iar aceasta se arăta afectată de starea în care se afla Nelu Ploieșteanu

”Nu cred că i se poate întâmpla așa ceva lui Nelu”

Această veste neașteptată a cutremurat toată România în această dimineață. Cea care a anunțat decesul celebrei artiste care , a fost jurnalista Mara Bănică. Potrivit jurnalistei, Cornelia Catanga a suferit un stop cardiorespirator care s-a suprapus cu afecțiunea virusului Covid-19. După ce s-a tratat împotriva coronavirusului acasă, artista a fost internată la Spitalul Universitar din București.

”Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Mara Bănică a afirmat că a vorbit de curând cu Cornelia Catangă, iar aceasta se arăta afectată de starea în care se afla Nelu Ploieșteanu. Artistul este internat în cadrul secție de Terapie Intensivă, iar Cornelia a afirmat ”nu cred că i se poate întâmpla așa ceva lui Nelu”, fiind șocată de aflarea veștii despre colegul său de scenă.

”Măicuța mea, unde ești? Fără tine nu pot trăi!!! Mă duc s-o iau de la spital, s-o iau de la nenorociții ăia care mi-au lăsat mama să moară!!! Acum o duc la groapă pe măicuța mea, ea era totul pentru mine”, ne-a mărturisit Alex, fiul Corneliei Catanga.

Urmăriți Impact.ro și pe