Filmul românesc care a depășit Don’t look up pe Netlfix. În el joacă și actori din Las Fierbinți

Iancu Andreea, Adrian Dumitru 07.01.2022, 15:30
Filmul românesc care a depășit Don’t look up pe Netlfix. În el joacă și actori din Las Fierbinți

Topul filmelor de pe Netflix din ultima perioadă a suferit modificări impresionante, după ce o producție autohtonă a reușit să surclaseze una de mare succes de la Hollywood. Filmul românesc, care a depășit producția ”Don’t look up” pe Netflix, îi are în distribuție pe o parte dintre actorii care joacă și în Las Fierbinți.

Care este filmul românesc care a ajuns în topul Netflix

Primul film regizat de Octavian Strunilă a stârnit reacții pozitive din partea publicului, mai mulți români alegând să urmărească producția „Complet Necunoscuți”. Filmul românesc a ajuns astfel să depășească producția ”Don’t look up”, care s-a bucurat la rândul său de succes în ultimele săptămâni, pe platforma Netflix. Surpriza neașteptată pentru pelicula românească a venit la nici o săptămână de la lansare, filmul aflându-se în topul celor mai vizualizate din țara noastră.

Chiar dacă acest clasament se modifică permanent, producția românească a reușit să se păstreze pe locurile fruntașe din cadrul topului filmelor de pe Netflix. Cu o poveste inedită, „Complet Necunoscuți” îi aduce în atenția publicului pe celebrii actori din serialul Las Fierbinți de la Pro TV, Leonid Doni (Robi) și Anca Dumitra (Gianina). Scenariul este unul savuros și îi surprinde pe cei doi protagoniști în ipostaze noi față de cele cu care și-au obișnuit fanii.

Care este filmul românesc care a depășit Don't look up pe Netflix
Producția „Complet Necunoscuți”, pe locul 1 pe Netflix

Povestea din spatele succesului

Lungmetrajul „Complet Necunoscuți” dezvăluie, pe scurt, o poveste „cu telefoanele pe masă”. Șapte prieteni intră într-un joc periculos, într-o seară, la un pahar de vin. Aceștia decis să așeze telefoanele pe masă și se hotărăsc să citească în public tot ceea ce primesc pe parcursul serii, fie că vorbim de mesaje, mail-uri sau telefoane, conversațiile fiind puse pe speaker sau citite cu voce tare. Lucrurile o iau complet razna în urma acestui joc.

Producția românească este realizată în variantă autohtonă după filmul record „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări. Pe platforma Netflix se regăsește inclusiv varianţa din Franţa, cu titlul „Nimic de ascuns”.

„19 ţări s-au gândit să-l facă în 2018. De atunci au mai luat câteva ţări drepturile, printre care şi noi. L-am luat pentru că e o temă general valabilă peste tot în lume. Cu toţii avem device-ul ăsta la îndemână. Telefonul sigur îl avem noi şi în jurul acestui device se învârte toată viaţa noastră”, a povestit regizorul Octavian Strunilă într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Inclusiv regizorul Octavian Strunilă apare într-o secvență din film. Pe lângă actorii mai sus menționați se regăsesc și Andreea Grămoşteanu, Ada Galeş, Gabriel Răuţă, Alexandru Conovaru, Adrian Ştefan, Virginia Rogin şi Catia Maria Tănase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...