Fiica unei vedete din România a ajuns de urgență la spital. Bebelușul a primit un diagnostic cumplit. „Am sesizat că are fața umflată”

Anca Manolica 12.10.2022, 21:23

Momente cumplite pentru un cuplu celebru din România. Mama a ajuns de urgență la spital cu fiica cea mică, pe când avea numai două săptămâni de viață. A urmat vreme de zece zile un tratament, iar apoi a venit vestea cruntă: bebelușul a fost diagnosticat cu septicemie. Iată despre cine este vorba și în ce stare se află acum micuța.

Fiica unei vedete din România a ajuns de urgență la spital

Clipe îngrozitoare pentru Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru. Proaspăta mămică a ajuns de urgență la spital cu fiica lor cea mică, Alegra, la numai două săptămâni de la naștere. Micuța a fost diagnosticată cu o infecție pe glanda salivară, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urmă cu o lună, Alice a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Deși totul părea normal, Alegra a ajuns pe patul de spital, la numai două săptămâni de viață. După ce a trecut o perioadă de timp, în care soția actorului a reușit să asimileze toate cele întâmplate și să își revină din sperietură, aceasta a ales să povestească totul pe contul său de Instagram.

Alice Cavaleru a ajuns de urgență la spital, cu fiica sa cea mică / foto: Instagram
Alice Cavaleru a ajuns de urgență la spital, cu fiica sa cea mică / foto: Instagram

Cum s-a petrecut totul

Alice Cavaleru a dezvăluit că s-a speriat foarte tare atunci când a văzut că fiica sa cea mică avea fața umflată pe o parte, astfel că a mers de urgență la spital. După o noapte de așteptare, petrecută pe holurile instituției medicale, aceasta a reușit să se interneze cu micuța spre dimineață.

A fost diagnosticată o infecție pe glanda salivară, parotidită infecțioasă, lucru foarte rar întâlnit la un copil atât de mic. După ce a urmat un tratament timp de cinci zile, rezultatele analizelor au arătat un diagnostic și mai crunt: septicemie. Din fericire, mama și micuța au putut urma un alt tratament de acasă, acolo unde au putut sta alături de Zora, fata cea mare a familiei, și Vladimir Drăghia.

„Viața reală de mamă nu e ca pe Instagram, doar cu poze frumoase și multe inimioare. Viața de mamă e cu bune și rele. Viața mea cu Alegra a fost cu bune și cu rele încă de când s-a născut, dar partea mai puțin plăcută am prefera s-o țin doar pentru noi la momentul respectiv (…)

Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte. L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică.

M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă, lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic.

După cinci zile de tratament, cu o zi înainte să plecăm acasă, au venit rezultatele analizelor: septicemie. Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital. Alegra trebuia să primească un alt antibiotic conform antibiogramei. Am ascultat vorbele doctorului aproape înghețată”, s-a destăinuit soția lui Vladimir Drăghia pe Instagram.

Vezi în Galeria Foto destăinuirile soției lui Vladimir Drăghia, pe larg.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...