Fiica Elenei Cârstea e eroină în America, dar nu a uitat de familia ei. Ce a decis să facă de Paște

Redacția IMPACT 19.04.2020, 19:18
Fiica Elenei Cârstea e eroină în America, dar nu a uitat de familia ei. Ce a decis să facă de Paște

Îndrăgita cântăreață Elena Cârstea este stabilită de foarte mulți ani în Statele Unite ale Americii. Artista are două fiice, pe care le-a adoptat cu mai bine de două decenii în urmă, și pe care le-a crescut alături de soțul ei, Glen Muttart.

Fiica Elenei Cârstea e eroină în America, dar nu a uitat de familia ei

Adriana şi Sanda, fiicele Elenei Cârstea, au fost adoptate de către cunoscuta artistă când erau de vârste foarte fragede. Aceasta a plecat în Statele Unite ale Americii, pentru a fi alături de soțul său, Glen Muttard, în urmă cu 15 ani. În prezent, fiicele ei sunt în prima linie, fiind militari detașați, în două capete diferite ale planetei. Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit și despre răspândire pandemiei în America, dar și la ce pericole sunt expuse fiicele ei.

Fiica Elenei Cârstea e eroină în America, dar nu a uitat de familia ei. Ce a decis să facă de Paște
Elena Cârstea și familia ei locuiesc de foarte mulți ani în America

„Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Corea de Sud, iar Sanda în National Guard. (…) Nu mai luaţi în glumă nimic, staţi în casă, ajutaţi-vă vecinii, întinde-ţi o mână de ajutor, faceţi cumparături oamenilor în vârstă sau care nu se pot mişca. Fabricile de textile să facă halate medicilor şi măşti. Spălaţi-vă pe mâini, ştergeţi tot de câte ori se poate. Dacă rămâneţi fără doctori, o să fie iadul pe pământ”, a transmis Elena Cârstea, potrivit okmagazine.ro.

Ce a făcut de Paște

Artista este considerată una din vocile de aur ale României și a emigrat în Statele Unite ale Americii, acum foarte mulți ani. Deși nu sunt fiicele ei biologice, Sanda și Adriana reprezintă cele mai mari comori ale Elenei Cârstea. Cântăreața le iubește foarte mult, fiind cunoscut că acestea au fost adoptate în urmă cu 20 de ani, de la un orfelinat din România. Fiicele ei nu și-au uitat originile, de aceea, Sanda a mers să își vadă mama naturală, cu cinci ani în urmă.

În acest an, fata de 21 de ani a Elenei Cârstea le-a trimis celor din familia ei biologică un pachet cu mai multe ajutoare, printre care alimente, pentru sărbătorile Pascale. Sanda este absolventă a Colegiului Armatei din Statele Unite ale Americii și face parte din Garda Națională, după o perioadă intensă de instruire militară. Aceasta a mers să își viziteze mama biologică, dar și frații, pentru a afla de ce femeia a abandonat-o în spital. Elena Cârstea i-a stat alături când a efectuat vizita în România. Mama Sandei a motivat că nu avea resursele financiare pentru a o crește, dar și că partenerul de la acea vreme a obiligat-o să ia asemenea măsuri.

Urmăriți Impact.ro și pe