Ce fac fetele Elenei Cârstea în această perioadă. ”Copilele sunt în prima linie”

Diana Radu 31.03.2020, 14:41
Ce fac fetele Elenei Cârstea în această perioadă. ”Copilele sunt în prima linie”

Elena Cârstea este foarte îngrijorată din cauza faptului că fetele sale se află în prima linie împotriva pandemiei. Reamintim faptul că artista locuiește de ani buni în America alături de copii și de soțul său, Glenn Muttart.

Fetele Elenei Cârstea în prima linie în lupta cu pandemia

Artista a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care și-a exprimat îngrijorarea pentru cele două fete ale sale, dar și pentru situația actuală cauzată de pandemie. Sanda (23 ani) și Adriana (19 ani), cele două fete ale Elenei, lucrează ca voluntari în prima linie în lupta contra pandemiei.

elena carstea, fetele ei, prima linie, pandemie
Fetele Elenei Cârstea în prima linie în lupta cu pandemia

„Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca. Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, a scris Elena Cârstea pe rețelele de socializare.

Sandra și Adriana au fost adoptate de Elena Cârstea încă de pe vremea când erau foarte mici. Artista le-a ghidat, însă nu le-a impus niciodată ce să facă în viață, așa se face că amândouă au ales să intre în Garda Naţională. Chiar dacă Elenei i se face inima cât un purice să le știe în pericol pe fetele sale, aceasta nu s-a opus dorințelor acestora.

„Sanda a ales să intre în Garda Naţională, unde poate fi solicitată să salveze americanii, în caz de situaţii de urgenţă, precum cutremure sau uragane”, a dezvăluit Elena Cârstea, care a mai precizat că și Adriana se gândește serios să își urmeze sora și să îmbrace haina militară.

Elena Cârstea s-a mutat cu familia în Florida acum 15 ani și tot atunci a luat decizia de a se reprofila. Astfel, a dat meseria de solist de muzică ușoară-pop și de compozitoare pe cea de agent imobiliar.