Gest superb făcut de Meghan Markle și Prințul Harry. Cum îi ajută pe bătrâni în plină pandemie

Madlen Moraru 18.04.2020, 15:12
Gest superb făcut de Meghan Markle și Prințul Harry. Cum îi ajută pe bătrâni în plină pandemie

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un gest superb. Cuplul regal a mers să ajute mai mulți bătrâni, din cartierele greu afectate în lupta cu pandemia.

Gest superb făcut de Meghan Markle și Prințul Harry

Ducii de Sussex au fost suprinși cu ajutorul camerelor de supraveghere, când mergeau din ușă în ușă pentru a împărți alimente. Meghan Markle și Harry se află de o perioadă în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Inițial s-au mutat în Canada, însă ducesa a dorit să fie într-un loc mai apropiat de sufletul ei, din America. Pentru că a petrecut o perioadă considerabilă la Hollywood, aceasta a revenit în orașul de pe coasta Californiei. În prezent, și cei doi regali sunt profund marcați de criza sanitară ce a lovit țara condusă de Donald Trump. De aceea, cei doi s-au implicat în mod foarte activ, în ultimele zile.

Gest superb făcut de Meghan Markle și prințul Harry. Cum îi ajută pe bătrâni în plină pandemie
Meghan Markle și Prințul Harry, surprinși pe străzile din Los Angeles, când le ofereau bătrânilor mâncare

SUA a fost grav afectată de epidemia cu noul virus, fiind confirmate mii de decese, dar și îmbolnăviri, de la o zi la alta. Meghan și Prințul Harry și-au dorit să ajute și și-au îndreptat sprijinul spre comunitățile de bătrâni din Los Angeles. Chiar dacă au renunțat la îndatoririle impuse de statutul de membri seniori ai Casei Regale din Marea Britanie, ei nu s-au dezis de actele caritabile. Au avut la dispoziție și câteva liste cu punctele în care își doreau să ajungă. Acest detaliu se poate remarca și-n imagini, iar Meghan și Harry s-au consultat cu itinerariul lor în permanență.

Cum îi ajută regalii pe bătrâni, în plină pandemie

Potrivit publicației Mirror, cei doi regali au făcut furori prin gestul lor de ajutor pentru vârstnicii în mare nevoie. Momentele incredibile au avut loc chiar când creștinii catolici sărbătoreau Paștele, în urmă cu o săptămână. Prințul Harry și fosta actriță s-au mobilizat pe data de 12 aprilie, alături de o asociație de voluntari din Statele Unite. Au livrat alimente pentru persoanele care se aflau în categoriile de risc, în cazul infectării cu noul virus. Bătrânii cu boli cronice s-au aflat printre primii din punctele cheie pe care le-au vizitat.

„Conversaţia noastră a fost foarte familiară, tot ceea ce ştiu este că au vrut să se facă utili. Sunt nişte oameni cu picioarele pe pământ, foarte plăcuţi şi autentici. Au insistat să le spunem pe nume, Harry şi Meghan.”, a povestit Richard Ayoub, președintele asociației de voluntari Project Angel Food.

Urmăriți Impact.ro și pe