Fiica criminalului de la Onești, dezvăluiri șocante: „Am încercat să aplanez această situaţie. Mi s-a închis telefonul”

Elena Avramescu 05.03.2021, 10:12
Fiica criminalului de la Onești, dezvăluiri șocante: „Am încercat să aplanez această situaţie. Mi s-a închis telefonul”

Fiica criminalului de la Onești. Informații noi au ieșit la iveală în cazul crimelor odioase de la Onești, în care doi muncitori au fost sechestrați iar apoi și-au găsit sfârșitul. Se pare că una dintre fiicele criminalului, a vrut să contacteze autorităţile, în speranța că va aplana situația, însă i s-a închis telefonul în nas.

Fiica criminalului de la Onești, dezvăluiri șocante

Fiica lui Gheorghe Moroșan, criminalul din Oneşti, mărturisește că atunci când a încercat să contacteze poliţia din Bacău şi din Bucureşti i s-a închis telefonul în nas, chiar dacă s-a recomandat şi a spus că vrea să ajute la rezolvarea situaţiei.

Situaţia este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situaţie. Am sunat la Bacău, am sunat la Bucureşti. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt şi mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliţie. Aşa am avut în cap. Am sunat chiar şi la presă. «Nu avem maşină să ne deplasam în teren»” mi-au spus de la Bacău, a declarat fiica criminalului din Oneşti.

Criminalul de la Onesti

Fata susţine că a vorbit cu tatăl ei la telefon, care a declarat că îşi doreşte să-i aducă acea hârtie.

Ce putere aveam eu, ca lumea să înţeleagă situaţia, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieţi? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem nişte bani. Bani falşi! Chiar nu există în Poliţia Română?, a mai spus fiica lui Gheorghe Moroşan.

Tot fata a mai menționat că după această teribilă tragedie nu a mai putut lua legătura cu niciunul dintre părinţii săi, iar cei de la spital nu vor să îi dea informaţii despre starea lui Gheorghe Moroşan. Bărbatul a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti care i-a aparţinut în urmă cu ceva timp şi pe care l-a pierdut, iar după câteva ore i-a înjunghiat, niciunul din ei neavând nicio șansă de supravețuire. Agresorul a fost împuşcat în picioare de către poliţişti, iar în aceste momente se află internat în spital.

Primele imagini din spital cu criminalul de la Onești

Primele imagini din spital cu criminalul de la Onesti
Primele imagini din spital cu criminalul de la Onesti

Au apărut primele imagini cu criminalul de la Onești, care apare pe targă în timpul transferului de la Spitalul din Onești către SJU Bacău. Se pare că starea sa de sănătate s-a agravat în cursul zilei de miercuri, astfel că transferul a fost efectuat în aceeași zi. În aceste momente, Gheorghe Moroșan se află pe secția de ATI a SJU Bacău.

Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru efectuarea unui computer tomograf şi internarea într-un spital de rang superior. A fost internat în Secţia anestezie terapie-intensivă prin intermediul Secţiei de chirurgie. La internare, pacientul este conştient, cooperant, respiră spontan, echilibrat hemodinamic. S-a efectuat computer tomograf la cap, torace şi abdomen şi se aşteaptă rezultatul la analizele de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare, a declarat Adina Lupu, directorul medical de la SJU Bacău.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...