Fiica Andreei Marin, apariție răvășitoare de ziua ei. Imaginea cu care Violeta a cucerit internetul, cât de mult s-a schimbat adolescenta. Foto

Badea Violeta 16.12.2022, 12:56

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a împlinit ieri, pe data de 15 decembrie, vârsta de 15 ani, iar cu această ocazie, mama sa a postat o fotografie superbă cu tânăra. Imaginea este însoțită și de un mesaj emoționant. Iată cât de mult s-a schimbat adolescenta!

Violeta a împlinit 15 ani. Andreea Marin a postat o fotografie superbă cu fiica sa pe rețelele sociale

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră impresionantă în televiziune, un iubit care o răsfață, dar și o fiică extrem de frumoasă și inteligentă.

Joi, 15 decembrie, Violeta a împlinit 15 ani, iar cu această ocazie, mama sa a publicat o fotografie superbă cu adolescenta pe contul de Instagram. Totodată, Zâna Surprizelor i-a transmis un mesaj emoționant fetei sale.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin în mediul online.

Din fotografie se observă că Violeta s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Aceasta a apărut într-o ținută roz, accesorizată cu un colier cu perle. Totodată, tânăra s-a și machiat și a reușit să facă senzație pe rețelele sociale.

Citește și Ce s-a întâmplat cu Andreea Marin înainte să o aducă pe lume pe Violeta. Motivul pentru care bebelușul s-a născut mai devreme. „Am grăbit lucrurile” (Exclusiv)!

Violeta si Andreea Marin
Violeta si Andreea Marin

Andreea Marin, relație specială cu fiica sa

În urmă cu ceva timp, Zâna Surprizelor a vorbit despre legătura specială pe care o are cu fiica sa, Voleta. Într-un interviu pentru Ego.ro, vedeta a mărturisit că se trezește, adesea, cu fiica sa în brațe, la primele ore ale dimineții.

„Chiar mă trezesc câteodată dimineața cu ea în brațele mele. Nu ne culcăm împreună, dar ne trezim. Mă trezesc cu ea alături. E frumos pentru că la adolescență ei caută să se îndepărteze de noi, să-și câștige independența și câte o surpriză din asta îmi face bine așa.”, a spus Andreea Marin pentru sursa citată.

Citește și Gestul pe care îl face Violeta pentru Andreea Marin. Și „Zâna” rămâne surprinsă. „Îmi face bine”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...