Ce s-a întâmplat cu Andreea Marin înainte să o aducă pe lume pe Violeta. Motivul pentru care bebelușul s-a născut mai devreme. „Am grăbit lucrurile” (Exclusiv)

Badea Violeta 13.12.2022, 20:46

Andreea Marin este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Totodată, aceasta este și o mămică fericită și împlinită. Pe data de 15 decembrie 2007, fosta zână a surprizelor a născut-o pe Violeta, văzându-şi astfel visul împlinit. Iată ce s-a întâmplat cu vedeta înainte să o aducă pe lume pe fiica sa!

Ce a făcut Andreea Marin înainte de a deveni mamă

Andreea Marin este, fără dar și poate, o mămică extrem de fericită și împlinită. Fosta zână a surprizelor și-a văzut visul cu ochii în anul 2007, motiv pentru care îi este recunoscătoare divinității pentru tot ceea i-a oferit până în prezent.

Peste doar două zile, Violeta va împlini frumoasa vârsta de 15 ani. Puțini sunt cei care știu, însă, că adolescenta ar fi trebuit să se nască, de fapt, chiar de ziua mamei sale, pe data de 22 decembrie. Însă, Andreea Marin a grăbit lucrurile.

„Cu o săptămână înaintea mea e ziua Violetei. Ea ar fi trebuit să se nască, de fapt, chiar de ziua mea, așa picase treaba, îmi spusese medicul.

Însă am dansat cu vreo săptămână înainte și am grăbit lucrurile”, a  declarat, pentru Playtech Știri, fosta prezentatoare a celebrei emisiuni „Surprize, surprize”.

Citește și Suma colosală pe care o plătește Andreea Marin la școala privată unde învață fiica ei. Doar anii de gimnaziu au costat 90.000 de euro!

Ce obicei special au Andreea Marin si fiica sa
Andreea Marin si fiica ei, Violeta

„Am decis că fiica mea trebuie să aibă o mamă cu normă întreagă”

Andreea Marin și-a dorit-o atât de tare pe Violeta încât a renunțat la cariera de succces pe care o avea atunci în televiziune. În anul 2007, prezentatoarea TV a filmat ultimul episod al emisiunii „Surprize, surprize”, apoi s-a dedicat creșterii copilului.

„Da, așa am și făcut, nu a avut nicio legătură cu vârsta mea lucrul acesta. Nu m-am uitat în buletin când am decis asta, ci am decis că fiica mea trebuie să aibă o mamă cu normă întreagă pentru un timp până când o lansez la apă. Pur și simplu mi-am dorit-o foarte mult și atunci am făcut totul pentru ea”, a declarat vedeta, pentru aceeași sursă.

Citește și Andreea Marin, dezvăluiri în premieră despre relația cu sora mai mică. „Ne certam în fiecare zi”. Ce avea de împărțit cu Cristina!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...