Gestul pe care îl face Violeta pentru Andreea Marin. Și „Zâna” rămâne surprinsă. „Îmi face bine”

Stan Filon 15.12.2022, 17:05

Andreea Marin rămâne surprinsă de fiecare dată de gestul pe care îl face fiica ei, Violeta, care pe 15 decembrie împlinește frumoasa vârstă de 15 ani! Vedeta de televiziune a acordat un interviu în exclusivitate pentru EGO.ro în care a vorbit despre cum este să ai o fiică adolescentă, în zilele noastre.

Gestul pe care îl face Violeta pentru Andreea Marin

Andreea Marin o vede zilnic pe Violeta cum se schimbă. Devine o adevărată adolescentă, chiar dacă mama ei o vede tot un bebeluș și simte nevoia să-i fie alături mereu, deși acest lucru a devenit din ce în ce mai greu. Vedeta de televiziune rămâne surprinsă plăcut însă, când Violeta face un gest care o umple de bucurie.

„Chiar mă trezesc câteodată dimineața cu ea în brațele mele. Nu ne culcăm împreună, dar ne trezim. Mă trezesc cu ea alături. E frumos pentru că la adolescență ei caută să se îndepărteze de noi, să-și câștige independența și câte o surpriză din asta îmi face bine așa”. Până va pleca pe drumul și astfel de momente vor deveni o amintire, Andreea Marin se bucură de prezența Violetei și încearcă să-și creeze cât mai multe amintiri frumoase împreună”, a declarat Andreea Marin pentru EGO.ro.

Gestul pe care il face Violeta pentru Andreea Marin
Gestul pe care il face Violeta pentru Andreea Marin

Vrea să lanseze o afacere alături de fiica ei

Este petrecere mare în familia Andreei Marin, deoarece fiica ei împlinește pe data de 15 decembrie vârsta de 15 ani. Mai mult, la doar o săptămână, petrecerea va fi reluată cu ocazia zilei de naștere a „Zânei”, care va împlini vârsta de 48 de ani.

Andreea Marin se gândește să o implice pe fiica sa într-o afacere de familie. O vede cât este de interesată de machiaje, ca orice altă adolescentă, așa că vedeta de televiziune s-a gândit să facă o gamă de produse destinate adolescentelor.

„Am fiica adolescentă acum, începe să fie și ea curioasă, și atunci cred că nu ar fi rea o gamă care să răspundă nevoilor adolescentelor, fără excese, fără să le afecteze tenul încă foarte tânăr, neafectat încă de metode invazive sau mai știu eu ce se mai găsește pe piață în ziua de astăzi”, a mai povestit Andreea Marin, completând că în cazul în care va avea o astfel de gamă alături de Violeta va avea grijă să lansez doar produse care să fie în ton cu pielea adolescentelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...