Fiica Andreei Berecleanu, apariţie surprinzătoare la piscină. Cum s-a pozat Eva Zaharescu, în Anglia. Foto

Ana Anitoiu 15.06.2021, 00:07

Fiica Andreei Berecleanu a avut o apariţie surprinzătoare la o piscină, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Tânăra a renunțat la inhibiții și a uimit pe toată lumea. Iată cum s-a pozat Eva Zaharescu.

Fiica Andreei Berecleanu, apariţie surprinzătoare la piscină

Așa mamă, așa fiică! Asta se poate spune despre Andreea Berecleanu și fiica ei, deoarece amândouă sunt splendide. Tânăra în vârstă de 19 ani a publicat pe internet câteva fotografii în care apare la o piscină din Londra, într-un costum de baie portocaliu.

Cu o pereche de ochelari de soare și părul strâns într-o coadă, fiica Andreei Berecleanu și-a etalat silueta perfectă, cu un ten alb imaculat. Eva Zaharescu a stârnit reacții apreciative. ”Minunată”, ”Superbă” și ”Frumoasă” au fost doar câteva dintre comentarii. Deschideți galeria foto de mai sus!

Fiica Andreei Berecleanu aparitie surprinzatoare la piscina
Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu

Fiica Andreei Berecleanu studiază în Anglia

Eva Zaharescu, fiica pe care Andreea Berecleanu o are din fosta căsnicie cu Andrei Zaharescu, fin care a rezultat și un fiu, Petru, s-a transformat într-o tânără splendidă. În urmă cu doi ani, ea s-a mutat la Londra pentru studii.

Fiica Andreei Berecleanu publică adesea imagini pe rețelele de socializare în fel de fel de ținute, printre care se numără și unele extrem de sumare, cu decolteuri foarte generoase și abdomenul plat la vedere. De altfel, nu a fost prima dată când ea a apărut pe internet îmbrăcată doar cu un costum de baie.

Andreea Berecleanu, despre relația partenerului său cu cei doi copii ai ei

Invitată recent la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre familia ei. Celebra prezentatoare de televiziune, care s-a recăsătorit cu medicul Constantin Stan, a spus cum arată relația partenerului ei cu cei doi copii pe care ea îi are din mariajul anterior. Ea a precizat că fostul ei soț s-a asigurat că va face parte în continuare din viața copiilor lor.

”Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor.”, a povestit Andreea Berecleanu în podcastul lui Damian Drăghici.