Fetița Irinei și a lui Răzvan Fodor este o frumusețe rară. Cum arată la 10 ani

Emanuela Pană 10.10.2021, 11:50

În ciuda diferenței de vârstă, Irina și Răzvan Fodor se iubesc ca-n prima zi, formând o familie foarte frumoasă împreună. Dragostea lor a rodit și astfel a apărut pe lume Diana, o frumusețe rară cu ochi căprui. Acum în vârstă de 10 ani, micuța s-a născut în primăvara lui 2011, iar de atunci reprezintă tot universul părinților ei. Diana pare să fi moștenit cele mai frumoase trăsături de la tatăl și mama ei, dar vă lăsăm pe voi să hotărâți cu cine seamănă mai mult.

Cum arată fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor

Irina (32 de ani) și Răzvan Fodor (46 de ani) formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, dar și unul dintre cele mai longevive, fiind împreună de mai bine de 14 ani. Pe cei doi îi cunoaște toată lumea, însă puțini știu cum arată fiica lor, Diana. Irina a adus pe lume minunea de copil în martie 2011, făcându-l atunci pe cântăreț cel mai fericit tătic.

Cei doi prezentatori de televiziune, ea la „Chefi la cuțite“, el la „Burlacul“, ambii angajați ai Antena 1, formează o familie frumoasă și fericită, la care mulți visează. În ciuda programelor încărcate, Irina și Răzvan nu uită că sunt în primul rând părinți, astfel că nu își neglijează deloc atribuțiile, făcându-și mereu timp pentru fiica lor.

Diana este o fetiță energică, plină de viață, iar părinții ei se joacă, se distrează și râd constant alături de ea, dovadă stând imaginile și clipurile încărcate, de-a lungul timpului, de cei doi soți pe rețelele sociale. Micuța le înseninează zilele părinților ei, amanând bucurie și optimism. Treptat, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor se transformă într-o adevărată „domnișorică“, având deja 10 ani.

Lăsând la o parte faptul că este o fetiță extraordinar de frumoasă, Diana este și talentată, având diverse activități potrivite pentru vârsta ei. Întrebat dacă și-ar dori ca Diana să urmeze cursurile de actorie, Razvan Fodor declara următoarele:

Are abilitățile astea, e foarte bine. Eu tot ce vreau e să o țin în școală până când zice ea încotro se îndreaptă. Face pian, înot, engleză. E bine la școală. Până acum suntem OK. Poate o mai dăm la un sport de echipă. Și ea să aleagă. Eu nu sunt de acord cu pusul copilului pe drumul pe care-l vrei tu. (…) Nu există așa ceva“.

Citește și: Răzvan Fodor a prins contractul vieţii lui. Ce show va prezenta la Antena 1

Micuța Diana este de o frumusețe rară

Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în anul 2010, urmând ca micuța Diana să apară pe lume un an mai târziu. Timpul a trecut repede iar fetița a crescut și s-a schimbat destul de mult, după cum puteți observa în galeria foto a articolului de față.

Cum arată Diana, fetița Irinei și a lui Răzvan Fodor
Cum arată Diana, fetița Irinei și a lui Răzvan Fodor

De curând, artistul a făcut câteva declarații bombă, punându-și fanii pe gânduri. Întrebat dacă el și soția sa se gândesc să îi facă un frățior sau o surioară Dianei, artistul a spus că nu exclude această posibilitate, doar că nu a venit încă momentul.

Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva.

De un an mai avem și nenorocirea asta de COVID, ea dacă ar rămâne însărcinată nu ar fi bine să se îmbolnăvească și, cum amândoi suntem activi și lucrăm în perioada aceasta, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm, iar sarcina ar trebui să vină abia la 3, 6 luni de la vaccinare“

Răzvan Fodor, despre căsnicia cu soția lui

Cred că cea mai prețioasă lecție pe care am învățat-o a fost că bărbatul perfect și femeia perfectă există. Am ascultat o mulțime de interviuri date de persoane cunoscute de la noi din țară și din străinătate în care se afirmă că nu ar exista femeia sau bărbatul perfect și nu i-aș contrazice, dar, din punctul meu de vedere, există atunci când dai de el sau de ea. Dar pentru acel moment, pentru acea întâlnire tu trebuie să fii pregătit!

Dacă de-a lungul vieții nu te-ai antrenat în sensul acesta, nu știi ce să ceri de la o femeie sau de la un bărbat, nu știi ce calități ai vrea de la omul de lângă tine, așa se întâmplă ca după doi-trei ani de relație să ajungi într-un moment de răscruce, să îți dai seama că nu te potrivești cu acea persoană. Acela este momentul în care oamenii sunt decepționați și pot rămâne cu impresia că nu există pereche perfectă. Ba da, există!“ – Răzvan Fodor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...