Irina Fodor s-a rușinat complet. Cum a surprins-o soțul ei, Răzvan, în backstage-ul Chefi la Cuțite. Totul a fost filmat!

Daria Petrescu 18.05.2021, 09:09
Irina Fodor s-a rușinat complet. Cum a surprins-o soțul ei, Răzvan, în backstage-ul Chefi la Cuțite. Totul a fost filmat!

În luna martie, Gina Pistol s-a retras de la filmările „Chefi la cuțite”, iar locul ei a fost luat de Irina, soția lui Răzvan Fodor. Zilele trecute, acesta și-a surprins partenera într-un moment neașteptat, chiar în timp ce se afla în backstage-ul „Chefi la Cuțite”. Întreg momentul a fost filmat și postat pe TikToK, unde fanii au avut șansa de a o vedea pe Irina într-o ipostază rară. Vedeta s-a rușinat complet, atunci când soțul ei a intrat în cameră.

Cum a surprins-o soțul ei, Răzvan, în backstage-ul Chefi la Cuțite

De ceva timp, Răzvan Fodor și soția lui sunt implicați în două proiecte la Antena 1. În timp ce Răzvan este prezentator „Burlacul”, Irina se află la cârma „Chefi la cuțite”, în locul Ginei Pistol. Iubita lui Smiley a devenit recent mamă.

„Nu am apucat să fac curățenie”

Într-una din zilele trecute, Fodor a vrut să îi facă mamei fetiței lui o surpriză, așa că a mers neanunțat, în backstage-ul Chefi la Cuțite. Totul a fost filmat și postat pe TikTok.

„Ia uite-o pe Țuca. Ia uite ce loc. A, ți-au dat camera asta, dar nu îți mai dai bani, nu?”, a spus Răzvan Fodor, în timp ce își săruta soția.

„Măi, vii așa, nu am apucat să fac curățenie”, a spus Irina, în timp ce încerca să se acopere cu un halat, aceasta fiind într-o ținută lejeră de seară.

Speak a intervenit între discuția celor doi și l-a invitat pe Răzvan să vadă cum arată și camera lui. Amuzat de ceea ce vede, prezentatorul de la „Burlacul” a avut o reacție neașteptată. „Frumos coteț. Eu nu am avut așa”, a spus Răzvan.

Irina și Răzvan s-au cunoscut în 2007

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. S-au cunoscut în 2007, au o căsnicie discretă și o fetiță superbă. Pe vremea când s-au cunoscut Irina era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea figurație specială la Buftea.

„Ce spune Irina Fodor despre proiectul Chefi la cuțite”

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!

Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze.

Gina Pistol a prezentat-o pe Irina Fodor colegilor

În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus recent Irina Fodor.

Urmăriți Impact.ro și pe