Răzvan Fodor a prins contractul vieţii lui. Ce show va prezenta la Antena 1

Ana Anitoiu 02.07.2021, 14:35

Răzvan Fodor va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, ce va fi difuzată în fiecare sâmbătă, începând din 3 iulie, de la ora 10:00. Vedeta îi va face concurență lui Virgil Ianțu cu un show în care vor apărea tot copii, dar nu pentru a spune lucruri trăsnite.

Ce show va prezenta Răzvan Fodor la Antena 1

Mai exact, Răzvan Fodor va prezenta emisiunea ”Alpha Kids”. Show-ul va aduce în lumina reflectoarelor copii din generația Alpha, cea considerată ca fiind cea mai intuitivă, educată și dinamică de până în prezent.

În fiecare ediție a emisiunii prezentate de Răzvan Fodor vor fi abordate câteva teme interesante pentru copii. Cei mici vor fi provocați să-și spună părerile în legătură cu subiecte complexe, cum ar fi: ce înseamnă maturitatea sau dragostea, de ce există legi, ce este căsătoria și din ce motive se despart oamenii ori ce sfaturi au pentru părinți.

Razvan Fodor a prins contractul vietii lui. Ce show va prezenta la Antena 1
Razvan Fodor, in platoul emisiunii ”Alpha Kids”

Răzvan Fodor, despre noua emisiunea pe care o va prezenta

Dacă soția lui, Irina, a înlocuit-o pe Gina Pistol la ”Chefi la cuțite” și la ”Asia Express”, Răzvan Fodor are și el parte de o nouă provocare. Vedeta, care a câștigat un sezon al emisiunii ”Asia Express” alături de chef Sorin Bontea, a vorbit despre copii pe care i-a întâlnit cu ocazia acestui proiect.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare!

Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de importantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a spus prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

În plus, la sfârșitul fiecărei ediții a emisiunii ”Alpha Kids”, telespectatorii Antena 1 se vor putea amuza de momente speciale. Cei mici vor fi filmați cu o cameră ascunsă în diferite ipostaze amuzante, în timp ce le vor fi testate reacțiile la diverse provocări.

Urmăriți Impact.ro și pe