Fenomen astronomic spectaculos pe bolta cerească. Cinci planete se aliniază

Stan Filon 04.06.2022, 22:58
Fenomen astronomic spectaculos pe bolta cerească. Cinci planete se aliniază

Fenomen astronomic spectaculos pe bolta cerească, chiar sâmbătă seara! Oamenii trebuie să știe că nu mai puțin de 5 planete se vor alinia pur și simplu, sâmbătă seara, fiind un adevărat regal pentru pasionații de astronomie. După cum era de așteptat, cele cinci planete aliniate vor influența puternic oamenii și din punct de vedere astrologic. Vedeți în rândurile de mai jos la ce să vă așteptați, după alinierea celor cinci planete.

Fenomen astronomic spectaculos de excepție pe bolta cerească

„Este vorba despre un fenomen astronomic, această concentrare a planetelor pe un colț de cer se produce încă de la începutul anului, de când a izbucnit războiul. Practic, înseamnă concentrarea atenției noastre către un singur subiect”, a explicat Cristina Demetrescu, în direct la Antena 3.

Schimbarea a început încă de la 30 mai, după cum spune astrologul. Mai exact, Cristina Demetrescu susține că alinierea celor cinci planete înseamnă mai exact că omenirea nu se va mai concentra asupra aceluiași eveniment, așa cum a făcut-o încă de la începutul anului.

Fenomen astronomic spectaculos de exceptie pe bolta cereasca
Fenomen astronomic spectaculos de exceptie pe bolta cereasca

Regal astronomic, dar și astrologic

„Mâine, între acest careu de 90 de grade, din punct de vedere astrologic, se află toate cele 5 planete, dar și din punct de vedere al poziției lor pe cer, deasupra orizontului, ele devin vizibile. Vestea bună este că odată cu Luna Nouă din 30 mai, cel puțin Soarele și Luna, pentru că și pe ele le considerăm planete, încep să se desprindă de acest colț de cer. Și atunci, cumva, după luna mai, evenimentele globale se vor mai răspândi, se vor mai împrăștia.

Atenția noastră nu va mai fi îndreptată doar către un singur subiect, așa cum se întâmplă și cum s-a întâmplat în perioada sfârșit de ianuarie – 30 mai. Evenimentele nu sunt în mod necesar, pozitive sau negative, dar cel puțin parcă prea ne-a marcat acest război până în momentul de față, în așa fel încât parcă asta a fost singurul subiect”, a spus Cristina Demetrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...