Femeile din viața lui Tudor Chirilă – cu cine s-a iubit artistul, înainte de a-și găsi liniștea de acum

Daria Petrescu 09.12.2020, 21:04
Femeile din viața lui Tudor Chirilă – cu cine s-a iubit artistul, înainte de a-și găsi liniștea de acum

Femeile din viața lui Tudor Chirilă. Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști și actori din România. Juratul de la Vocea României a avut un succes fulminant de-alungul anilor, pe plan profesional. Pe plan personal însă, acesta nu a fost prea darnic în declarații. În prezent, interpretul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Mîzgan, care i-a dăruit doi copii. Iată cu cine s-a iubit artistul, înainte de a-și găsi liniștea de acum.

Femeile din viața lui Tudor Chirilă au fost celebre

Tudor Chirilă a fost întotdeauna discret cu viața personală. Chiar dacă s-a afișat la brațul femeilor din viața lui, interpretul nu a dat prea multe detalii despre poveștile de iubire. Una dintre cele mai răsunătoare a fost povestea de iubire cu Andreea Raicu.

Cei doi au fost împreună doi ani și deși toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare, aceștia au luat-o pe drumuri separate. cu cine s-a iubit artistul, înainte de a-și găsi liniștea de acum.

Actrița Dorina Chiriac a fost prima iubită pe care Tudor Chirilă a prezentat-o publicului. Cei doi s-au iubit pe vremea facultății, iar relația a durat 7 ani, fiind extrem de serioasă. Într-un final, aceștia s-au despărțit.

A urmat relația cu Andreea Raicu, de altfel, extrem de mediatizată pe vremea aceea.  Aceștia au început să iasă împreună după un concert al trupei Voltaj, din anul 2006, deși se cunoșteau de mai demult. De alungul relației au existat numeroase certuri și împăcări, iar motivele care au dus la despărțire au fost unele lipsite de importanță, existând chiar și pause între cei doi.

A anunțat despărțirea de Andreea Raicu, pe blogul personal

La un moment dat, cel care a anunțat despărțirea a fost chiar artistul, pe blogul său personal. Acesta nu a dat prea multe detalii, însă a confirmat despărțirea definitivă.

“Este public. Andreea şi cu mine am ales să ne despărţim. O frază simplă care, probabil, va stârni multe comentarii”, a fost mesajul lăsat de Tudor Chirilă fanilor săi.

Nici Andreea Raicu nu a dat prea multe detalii despre despărțire. De altfel, a existat o scurtă împăcare, de câteva luni, între anii 2010 și 2011, dar nici atunci lucrurile nu pare să fi funcționat, iar astfel a fost anunțată despărțirea finală.

La doi ani după ce s-a despărțit de Andreea Raicu, în 2011, Tudor  și-a făcut apariția cu o nouă iubită la braț, fiind vorba despre Diana.

Tudor Chirilă are doi copii cu Iulia Mîzgan

Tudor și Iulia sunt împreună de 8 ani și au împreună doi copii. Sunt discreți atunci când vine vorba despre familial or și se afișează rar împreună. Cu toate astea, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan

În urmă cu câțiva ani, Tudor Chirilă o descria pe mama copiilor săi drept „O femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.

Cine este Tudor Chirilă

A fost solistul formației Vama Veche, apoi a fondat formația Vama. A jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru. Tudor Chirișă a  susținut campania de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer „Nu mă ignora”, inițiată de Asociația Salvează Vieți.

Urmăriți Impact.ro și pe