Femeile din viața lui Maradona. Cine a fost considerată femeia vieții sale

Marian Cărăvan 26.11.2020, 16:47
Femeile din viața lui Maradona. Cine a fost considerată femeia vieții sale

Femeile din viața lui Maradona. Diego Maradona a dus o viață agitată. Extravaganțele sale l-au costat însă enorm, deseori având probleme de sănătate. Viața privată a lui Diego Maradona poate fi subiect de film. Din viața lui Diego Maradona au făcut parte mai multe femei, dar El Pibe de Oro a fost căsătorit o singură dată.

Femeile din viața lui Diego Maradona

Starul argentinian a trăit o viață tumultoasă dincolo de terenul de fotbal. A avut numeroase escapade amoroase. Diego Maradona a fost căsătorit o singură dată, cu Claudia Villafane, iar din acest mariaj au rezultat două fete, Dalma și Giannina. Din relaţia cu modelul Cristina Sinagra, mare iubitoare a echipei de fotbal din Napoli, s-a născut Diego Armando Maradona Junior (sau Diego Sinagra, după unele surse). Acesta a făcut obiectul unei lupte aprige pentru recunoașterea legitimității. Interesant este că Claudia şi Cristina au fost însărcinate cu copiii lui Maradona aproape în aceeaşi perioadă.

Maradona a avut o relație și cu Veronica Vajda, în urma căreia s-a născut Diego Fernando, un copil recunoscut totuși de celebrul fotbalist. Iar din aventura cu Valeria Sabalain a rezultat Jana. În 2o19, Maradona a mai recunoscut că este tatăl a trei copii, făcuți în Cuba cu alte trei femei.

Viața amoroasă a lui Diego Maradona ne aduce aminte de una dintre celebrele sale replici: „Nu sunt împotriva homosexualilor. Sunt bucuros că există, în felul acesta rămân mai multe femei pentru mine şi pentru bărbaţii adevăraţi”.

Pe lângă cei opt copii făcuți cu șapte femei diferite, Maradona mai are o fiică, Magali, adoptată după ce mama sa biologică a abandonat-o.

Diego Maradona si fosta sa sotie, Claudia Villafane
Diego Maradona si fosta sa sotie, Claudia Villafane

Femeile din viața lui Maradona. Cine a fost considerată femeia vieții sale

Așa cum aminteam mai sus, Diego Maradona a fost căsătorit o singură dată, cu Claudia Villafane, din 1984 până în 2004. Din acest mariaj au rezultat două fete, Dalma si Giannina.

Maradona a considerat-o pe Claudia Villafane femeia vieții sale. A fost dragoste la prima vedere între cei doi. Nu a fost chiar romantică, Diego recunoscând că era atras de posteriorul celei ce avea săi devină soție și să-i dăruiască două fete. Diego și Claudia s-au căsătorit pe 7 noiembrie 1989, la Buenos Aires, iar la nunta lor au venit din Europa 200 de invitați de soi, cu un avion privat.

Evenimentul a fost considerat „nunta secolului”, însă nu a curs lapte și miere în căsnicia care a durat 13 ani.Totuși, rodul dragostei lor au fost cele două fete, Dalma și Giannina. După 13 ani de viaţă în doi, Maradona este cel care a cerut divorţul, iar ulterior acesta a mărturisit că l-a costat mult divorţul.

Urmăriți Impact.ro și pe