Codin Maticiuc, gest uimitor! Cum a decis el să ajute în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

Rădulescu Valentin 06.04.2020, 13:55
Codin Maticiuc, gest uimitor! Cum a decis el să ajute în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

Actor dar și scenarist al filmului Miami Bici, Codin Maticiuc, s-a oferit să facă un gest uimitor, pentru a ajuta la combaterea epidemiei cauzată de coronavirus. Cum a ales să facă acest lucru?

Codin Maticiuc, gest uimitor!

Codin Maticiuc, scenaristul celebrului film Miami Bici, s-a decis să ajute în această perioadă de pandemie. Recent, acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, unde este dispus să ajute un medic care trece prin momente grele. Codin îi poate oferi un apartament, pentru el sau familia sa, o sumă de bani pe durata pandemiei sau s-a oferit să achiziționeze echipamentele necesare, de fiecare dată când acesta intră în tură. Medicul care va beneficia de aceste lucruri, va fi ales la întâmplare. Totodată, face un apel la ajutor, din partea celor care își permit să ofere. Pentru a intra în contact cu Codin, este necesar doar să îl contactați pe pagina sa de Facebook.

„1. apartament la dispoziție pentru izolarea lui sau (după caz) a familiei lui. Sa păstreze cadrul medical locuința care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru.
2. ma angajez să cumpăr măști și orice echipament ii mai este necesar pentru orice perioada necesară. De câte ori intră în tura de gardă să-mi spună și eu sa ma intrebuintez. Treaba mea cum fac.
3. 500 de euro pe lună de la mine pentru câte luni e nevoie și cât timp coronavirus e prezent ca amenințare. Da, probabil ca la negru, nu știu cum îi pot plăti legal. Sa ma aresteze pentru asta…”, spune Codin Maticiuc pe Facebook.

Codin Maticiuc, gest uimitor! Cum a decis el să ajute în lupta împotriva pandemiei de coronavirus
Codin Maticiuc, gest uimitor! Cum a decis el să ajute în lupta împotriva pandemiei de coronavirus

Filmul Miami Bici este acum pe Netflix

Pe data de 1 aprilie, filmul Miami Bici, care a strâns încasări record, fiind cel mai vizionat film din ultimii ani, se află acum pe Netflix. Acesta este disponibil momentan doar pentru publicul din România, dar din data de 1 iunie, se va putea viziona de oriunde. Realizatorii filmului sunt bucuroși că au putut face acest lucru, mai ales că România se află într-o situație dificlă, astfel încât românii au nevoie de puțin umor.

„Am insistat mult să putem lansa filmul Miami Bici cât mai repede pe Netflix și mi-am dorit asta pentru că privesc partea plină a paharului. Când am decis să mă implic în film, gândul meu a fost ca, fiind primul meu proiect de acest gen, tot ce îmi doresc este să fie bun, chiar dacă se poate să ies pe zero. Restul e istorie.
Filmul a ieșit și a mers foarte bine în cele trei săptămâni de viață, iar Netflix a fost generos, ceea ce mi-a depășit așteptările. Mă bucur că de astăzi pot să îl privesc cu mândrie cum își face loc și în casele și în inimile voastre”, a spus Matei Dima despre acest proiect.

Urmăriți Impact.ro și pe