Brigitte Sfăt, de urgență la spital! Ce se întâmplă acum cu ea, după ce a fost agresată în propria casă

Iancu Andreea 24.06.2020, 12:10

Brigitte Pastramă trece prin clipe îngrozitoare. Vedeta a fost agresată în propria casă și a cedat nervos. Se pare că incidentul a fost atât de intens încât fostul model a ajuns de urgență la spital.

Brigitte, de urgență la spital

Scandalul dintre Brigitte și fiul său este în continuare în desfășurare. Iar soția lui Florin Pastramă pare să gestioneze tot mai greu întreaga poveste. Astfel, bruneta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a clacat. Pe de altă parte, fiul său, Robert, consideră că mama sa exagerează și denaturează realitate.

Dragii mei
S-au făcut atâtea speculații în urma faptului că am fost văzută ieri dimineața la Poliție. Dar cred că cel mai important este adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate. Ieri în jurul orei 8,30 am coborât în bucătărie, penteu a bea cafeaua. M-am uitat stupefiată prin casă și era un dezastru total. Am ascultat mai atentă și am auzit zumzet de multe glasuri, și mi-am dat seama că în casa mea sunt mai multe persoane. M-a apucat panica și am început să urlu la Florin, care era la toaletă??‍♀️. De pe scări au început să coboare mai mulți indivizi euforici dar nu la modul frumos, care au început să mă jignească în cel mai urât mod posibil… În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și am întrebat dacă îl cunoaște pe fiul meu, au spus: “ cine p… mea e Robi?”

Am pus mâna pe telefon să sun poliția și unul m-a împins pe jos, dar în acel moment a coborât Florin și l-a imobilizat. Eu am sunat la 112, prima dată. Apoi unul a întrebat: A ta era mașina aia albastră? Am ieșit afară și nu mai era mașina! Am sunat din nou la 112, am început să plâng și să urlu deoarece mă aflam într-un coșmar. Indivizii s-au așezat pe scaune, trei dintre ei au fugit afară, cred că au sărit gardul de lemn din lateralul casei, și au mai rămas un baiat și o fată care au sunat la Robi. Robi a apărut după 10 minute, cu mașina tractată, deoarece era distrusă… A venit poliția, și încă nu am aflat ce s-a întâmplat în toiul nopții, când noi dormeam.

PS: Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital…și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele, care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare, și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de “prietenii” fiului, agresată și verbal și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei…și mai îi este distrusă și mașina firmei la care încă mai plătește rate!

Fiul lui Brigitte și vedeta sunt la cuțite
Fiul lui Brigitte și vedeta sunt la cuțite

Declarația lui Robert. Fiul lui Brigitte, agresat de propria mamă

Deși Brigitte a povestit într-o postare pe Facebook cum a decurs totul, fiul său are o altă variantă de adevăr. Prezent în paltoul Xtra Night Show, Robert i-a povestit lui Capatos partea sa.

S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăduse cheia. I-a dat și un capac lui Florin, a declarat Robert.

Fiul lui Brigitte mărturisește că mama sa obișnuia să aibă un astfel de comportament și în trecut. Adesea, el alegea să rămână în compania lui Ilie Năstase, fostul soț al mamei.

Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație, și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic. Florin, mereu când a fost vreo discuție de gen, a încercat să aplaneze conflictul. De la bunica mea am învățat să nu ridic mâna la vreo femeie, a mai mărturisit fiul lui Brigitte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...