Femeia lovită de părintele Calistrat, filmată în timp ce hărțuia alt preot. Imaginile din biserică

Badea Violeta 16.11.2022, 18:56
Femeia lovită de părintele Calistrat, filmată în timp ce hărțuia alt preot. Imaginile din biserică

Filmarea care poate face lumină în cazul părintelui Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași. De curând, a început să circule în spațiul public o înregistrare video cu presupusa victimă a acestuia. În imagini se vede cum femeia încearcă să hărțuiască un alt preot.

Cum a fost filmată victima părintelui Calistrat

Vești bune pentru părintele Calistrat Chifan! Femeia care-l acuză de agresiune, a fost filmată în timp ce hărțuia un alt preot. Este vorba despre un călugăr de la Mănăstirea Vlădiceni.

Acesta o surprinde pe femeie în timp ce utilizează telefonul în biserică, deși acest lucru este interzis. Slujitorul Domnului îi atrage atenția, dar enoriașa refuză să-l asculte și devine din ce în ce mai agresivă.

În replică, preotul scoate, la rîndul său, telefonul și începe să o filmeze pe femeie. Totodată, pe înregistrare se aud și celelalte persoane aflate în biserică. Acestea așteptau să își împărtășească copiii și îi atrag femeii atenția că ține rândul pe loc.

Conform presei locale din Iași, vecinii femeii care-l acuză de agresiune pe părintele Calistrat Chifan nu sunt uimiți de comportamentul acesteia. Se pare că atât ea, cât și sora ei sunt renumite pentru agresivitatea lor, potrivit BZI.

VEZI AICI IMAGINILE CU VICTIMA PĂRINTELUI CALISTRAT ȘI ALT PREOT.

Citește și Primele declarații ale femeilor agresate de părintele Calistrat. „Lovitură premeditată în zona capului”!

Victima preotului Calistrat
Victima preotului Calistrat

Detalii despre cazul preotului Calistrat

Pe data de 10 noiembrie, presa vuia că părintele Calistrat a lovit-o pe una dintre enoriașele sale. Potrivit informațiile apărute în spațiul public, totul ar fi plecat de la un schimb de replici între victima părintelui și o altă enoriașă, amândouă aflate în incinta lăcașului de cult. Cearta dintre cei trei a fost filmată și publicată pe internet.

În imagini se vede cum părintele Calistrat o lovește cu pumnul pe femeie. Până se va afla adevărul, Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor, a anunțat că preotul a fost oprit de la ținerea slujbelor.

„Confirm faptul că Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor.

În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident”, a precizat acesta.

Citește și Decizia luată de Arhiepiscopia Iașilor în cazul părintelui Calistrat. Ce nu mai are voie să facă preotul!

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...