Femeia lovită cu mingea de Cristiano Ronaldo s-a speriat când s-a trezit și l-a văzut pe fotbalist. ”Am murit?”

Ana Anitoiu 17.09.2021, 20:53
Femeia lovită cu mingea de Cristiano Ronaldo s-a speriat când s-a trezit și l-a văzut pe fotbalist. ”Am murit?”

O femeie a fost lovită cu mingea din greșeală de Cristiano Ronaldo, înainte ca el să marcheze un gol pentru Manchester United în meciul pe care formația l-a pierdut pe terenul echipei Young Boys, cu scor 1-2. Victima s-a speriat când și-a revenit și l-a văzut pe celebrul jucător de fotbal lângă ea.

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după ce a lovit-o cu mingea pe femeie

Accidentul a avut loc la antrenamentul de dinaintea meciului. O femeie steward care se afla la marginea terenului a primit o lovitură puternică de minge în cap, după ce a șutat Cristiano Ronaldo.

Jucătorul de fotbal a mers la femeia doborâtă de lovitura lui, a zăbovit pentru un moment cu ea, i-a vorbit, iar la final i-a dăruit tricoul său.

Femeia lovita cu mingea de Cristiano Ronaldo s-a speriat cand s-a trezit si l-a vazut pe fotbalist ”Am murit”
Cristiano Ronaldo apropiindu-se de femeia pe care a lovit-o cu mingea

Ce a povestit femeia lovită cu mingea de Cristiano Ronaldo

În urma incidentului ce a avut loc la Berna, Elveția, femeia lovită cu mingea de Cristiano Ronaldo, numită Marisa Nobile, a povestit ce s-a întâmplat după ce a fost izbită în cap de balonul de fotbal.

„Mingea m-a nimerit în cap, a fost o lovitură în plin. Am căzut și după l-am văzut pe Ronaldo deasupra mea și am spus: ‘Dumnezeule, nu! Am murit?’.

Ronaldo a spus: ‘Nu, nu. Iartă-mă! Ce se întâmplă? Ești în regulă?’. Aveam dureri foarte mari, dar apoi l-am văzut pe Ronaldo și durerile de cap s-au dus”, a povestit Marisa Nobile.

Motivul pentru care femeia lovită cu mingea de Cristiano Ronaldo îl detesta pe portughez

De asemenea, Marisa Nobile a spus că nu-i poartă pică lui Cristiano Ronaldo pentru această lovitură accidentată. De fapt, ea a dezvăluit că anterior acestui incident îl detesta pe portughez. Însă, felul în care jucătorul s-a comportat cu ea după ce a greșit a făcut-o să se răzgândească în privința lui.

Marisa Nobile fusese deranjată de Cristiano Ronaldo pe vremea în care portughezul juca pentru Real Madrid. Totul s-a întâmplat tot la un meci disputat în Elveția. Atunci, femeia i-a spus câteva cuvinte tăioase jucătorului de fotbal.

„Când juca aici la Real Madrid, am ajuns să-l blestem. Nici nu știam cine este. I-am spus: ‘Meciul s-a terminat, tu tot alergi aici pe teren, iar oamenii nu pot pleca’. A continuat să alerge, iar eu eram deja foarte obosită. M-a trimis să vorbesc cu antrenorul.

Am revenit la el și i-am spus: ‘Termini sau nu? Aici e Elveția, dragă!”. El mi-a spus unde să mă duc. I-am zis: ‘Ce băiat nepoliticos!’. Până ieri nu îl plăceam pe Cristiano Ronaldo.

Nu a fost vorba de răzbunare acum, nu. M-a ținut de mână, m-a mângâiat pe față și mă tot întreba dacă sunt bine. Acum sunt cea mai mare fană a lui Ronaldo!”, a adăugat femeia steward.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...