De ce a renunțat Cristiano Ronaldo la casa sa de 6 milioane de lire. Ce se întâmpla sub geamul de la dormitor

Badea Violeta 17.09.2021, 13:55

Recent transferat la Manchester United, Cristiano Ronaldo primise un conac de lux, cu șapte camere, piscină acoperită, sală de fitness și multe alte facilități. Cu toate astea, starul portughez a decis să-și caute o altă locuință. Iată motivul pentru care a ales să plece din casa de 6 milioane de lire.

Cristiano Ronaldo a renunțat la conacul de lux

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a plecat de la Juventus în această vară și a decis să evolueze în Anglia. Nu la Manchester City, așa cum se specula inițial, ci la Manchester United, echipă la care a mai evoluat în perioada 2003-2009.

Mulțumiți pentru că au reușit să dea marea lovitură, oficialii clubului s-au arătat dispuși să-i creeze toate condițiile portughezului, așa că i-au oferit un conac fabulos de 6 milioane de lire. Casa arată exact ca în filmele americane. Aceasta are nu mai puțin de șapte camere, piscină acoperită, sală de fitness și multe alte facilități.

Reședința este situată în afara orașului, într-o zonă rurală. Oficialii lui Manchester United i-au asigurat lui Ronaldo și o echipă de securitate formată din șase membri care să păzează în permanență proprietatea. Cu toate astea, starul portughez nu a reușit să aibă parte deloc de intimitate.

De ce a renunțat Cristiano Ronaldo la casa de 6 milioane de lire

Așa cum era de așteptat, suporterii clubului de pe Old Trafford au fost în culmea fericirii atunci când au aflat că Ronaldo va semna cu Manchester United. Fanii au aflat imediat unde este casa fotbalistului și s-au înghesuit să-l vadă.

Suporterii s-au adunat pe un câmp din apropierea reședinței, iar de acolo au putut obține o vedere perfectă către casa în care locuia Ronaldo și partenera lui, Georgina Rodgriguez. Mai mult, fotbalistul a fost foarte deranjat de turmele de oi care făceau zgomot dimineața.

Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru stilul său de viață sănătos. Starul portughez a recunoscut că pune mare preț pe dietă și pe odihnă. Fostul golgeter al campionatului din Italia doarme opt ore pe noapte și se odihnește de mai multe ori pe timpul zilei. Astfel e de înțeles de ce fotbalistul a preferat să se mute într-un loc mai liniștit.

„Lui Cristiano îi place să doarmă 8 ore pe noapte și doarme de mai multe ori pe timpul zilei, uneori chiar și de 5 ori. Acest lucru este, desigur, combinat cu o muncă foarte grea la antrenament și la sală, cu înot și pilates, două activități pe care le face în timpul liber pentru a rămâne 100% în formă”, conform pubicației AS.