VIDEO

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Iulian Cristea. Fundașul francez Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial de clubul patronat de Gigi Becali – VIDEO

Sorin Barbu 21.06.2022, 15:31
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Iulian Cristea. Fundașul francez Rachid Bouhenna a fost prezentat oficial de clubul patronat de Gigi Becali – VIDEO

FCSB a făcut un prim transfer în linia defensivă. Clubul patronat de Gigi Becali a anunțat transferul francezului Rachid Bouhenna, jucător liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Omul de afaceri a anunțat că în scurt timp va fi prezentat și fundașul Dawa de la FC Botoșani.

FCSB l-a prezentat oficial pe Rachid Bouhenna

FCSB are un nou fundaș central. Francezul Rachid Bouhenna s-a despărțit de CFR Cluj și a semnat cu roș-albaștrii, dar în comunicatul oficial al clubului nu se spune și durata înțelegerii.

„Fundașul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!
Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franța). A evoluat, în tinerețe, pentru CS Sedan (Franța), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franța), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an și a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018.

A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoția), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-și în palmares titlul de campion al României”, au transmis oficialii clubului FCSB.

Rachid Bouhenna a fost în centrul unui scandal la începutul anului trecut când îmbrăca tricoul lui Sepsi. Fundașul a încasat două cartonașe galbene într-un meci cu CFR Cluj, iar oficialii formației din Sfântu Gheorghe l-au acuzat că nu și-a apărat corect șansele. După câteva zile s-a aflat că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Nu a jucat la gruparea lui Dan Petrescu decât în 10 partide, deși părea că are asigurat un tricou de titular.

Gigi Becali l-a cedat gratis pe Dragoș Nedelcu la Farul

FCSB are mari probleme în linia defensivă. Paulo Vinicius și Andrei Miron au plecat de la echipă, iar Iulian Cristea s-a accidentat. Gigi Becali a renunțat zilele trecute și la Dragoș Nedelcu, fotbalist pe care l-a lăsat la Farul fără să ceară bani pentru acest transfer. Patronul a fost mulțumit că a scăpat de salariul fobalistului pe care în anul 2017 l-a cumpărat cu două milioane de euro.

„Cum să îți pară rău de cineva pe care l-ai dat? Dacă îmi părea rău, nu îl mai dădeam. Mai ales că l-am dat gratis. Am dat 2 milioane de euro pe el și l-am dat gratis. Atunci, vorbeam la superlativ despre al. Acum, n-am mai vorbit. Am mai vorbit? Doamne ajută să reușească acolo, la Gică.

Am și eu 25% dintr-un viitor transfer. Dar am scăpat de salariul lui. Avea 16-17.000 de euro. Nu mai putea juca la mine. Fundaș central nu era, iar la mijlocaș avem alte concepții de jucător. Asta e, a plecat. Ce să mai zic? Mai pierzi, mai câștigi”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali a anunțat că în scurt timp se va perfecta și transferul lui Joyskim Dawa de la FC Botoșani. Fotbalistul costă 350.000 de euro și va câștiga 12.000 de euro pe lună, de trei ori mai mult decât la formația din Moldova.

Urmăriți Impact.ro și pe