Marele regret al lui Gigi Becali. „Nu am știut că Gică Hagi vrea doar 500.000 de euro”. Ce transferuri pregătește patronul lui FCSB și care este situația lui Joyskim Dawa

Sorin Barbu 21.06.2022, 13:24
Marele regret al lui Gigi Becali. „Nu am știut că Gică Hagi vrea doar 500.000 de euro”. Ce transferuri pregătește patronul lui FCSB și care este situația lui Joyskim Dawa

Gigi Becali este hotărât să dărâme hegemonia lui CFR Cluj și își dorește ca FCSB să se lupte la titlu. Patronul a promis că nu mai bagă bani, dar s-a răzgândit. Plătește 350.000 de euro pentru transferul fundașului Joyskim Dawa și îi pare rău că nu a știut că spaniolul Jefte Betancor de la Farul este de vânzare.

Gigi Becali regretă că nu l-a transferat de pe Jefte Betancor

Gigi Becali și-a dorit foarte tare să-l transfere la FCSB pe atacantul Jefte Betancor, dar l-a scăpat printre degete. CFR Cluj s-a mișcat mai repede și a plătit 300.000 de euro, dar va mai achita și alte bonusuri în funcție de performanțele reușite de gruparea din Gruia. Jucătorul spaniol a marcat sezonul trecut 16 goluri în tricoul formației Farul Constanța.

„Îmi pare rău că l-am scăpat pe Jefte ăla, dar n-am știut. Îmi plăcea foarte mult. credeam că îmi cere (n.r. Gheorghe Hagi) foarte mulți bani. Dacă știam că Farul cere doar 500.000 era altceva. Nu știam că îl vinde. n-am știut.

Eu nu mai regret nimic în viata mea. Daca Dumnezeu a vrut așa, poate așa trebuie. (n.r. dacă vrea să transfere un atacant din România) N-ai pe cine din Liga 1. Ăsta era singurul, Jefte. În rest, n-ai pe cine”, a spus patronul FCSB, potrivit Pro Arena.

Finantatorul FCSB Gigi Becali a mai pierdut un proces
Finantatorul FCSB- Gigi Becali

Gigi Becali începe campania de achiziții

FCSB are o problemă foarte mare în compartimentul defensiv. Iulian Cristea s-a accidentat la echipa națională și va lipsi șase luni de pe gazon, Dragoș Nedelcu a fost vândut la Farul, iar Paulo Vinicius și Andrei Miron au fost anunțați că nu mai este nevoie de ei. Gigi Becali s-a înțeles cu FC Botoșani și va plăti 350.000 de euro pentru a-l aduce pe Joyskim Dawa, dar mai vrea să-i aducă antrenorului Toni Petrea și alți jucători în compartimentul defensiv.

„Am vorbit în mare cu jucătorul. De la 4.000 vine la 12.000 de euro. De ce să nu semneze? Mai am un grec și un georgian. Am un georgian, 1.96 din naționala și un grec de 1.92.

E posibil să mai aduc un fundaș central, în afara lui Dawa, pentru că aici am fost deficitari. E greu să câștigi campionatul dacă nu ai fundaș central”, a mai spus Becali.

Patronul FCSB a anunțat că își dorește să aducă și un atacant central.

Urmăriți Impact.ro și pe