FCSB, eliminată rușinos din cupele europene de o echipă din Kazahstan. Pe cine a dat Becali afară chiar după meci

Ana Anitoiu 29.07.2021, 19:51
FCSB, eliminată rușinos din cupele europene de o echipă din Kazahstan. Pe cine a dat Becali afară chiar după meci

FCSB a fost eliminată rușinos din cupele europene, joi, de o echipă din Kazahstan, Șahtior Karagandy, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur ce a fost disputat la Erevan, în Armenia. Gigi Becali a anunțat pe cine dă afară în urma acestei înfrângeri.

Eiminare rușinoasă pentru FCSB

În tur, scorul a fost de 1-0 pentru FCSB. Însă, la finalul prelungirilor, scorul a fost 2-1 pentru echipa din Kazahstan, după ce au marcat: Gabyshev ’11, Tattybayev ‘90+1 și Coman ‘76. La loviturile de departajare, pentru roș-albaștri au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. Moruţan a ratat.

Până acum, nicio echipă din Liga 1 nu a fost eliminată de o formație kazahă. Toate confruntările ce au avut loc în preliminariile cupelor europene au fost câștigate de formațiile din România.

FCSB, eliminata rusinos din cupele europene de o echipa din Kazahstan. Pe cine a dat Becali afara chiar dupa meci
Gigi Becali

Gigi Becali dă afară jucători

În urma rușinoasei înfrângeri, Gigi Becali, patronul FCSB, i-a criticat pe Andrei Vlad și Stipe Vucur, cei care au greșit la golurile kazahilor. În plus, el a spus că Vucur și Ondrasek nu vor mai continua la această echipă.

”E cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Nici CFR cu Dudelange nu e peste asta! Mai rușinoasă ca asta nu a existat. Era o echipă care nu avea cum să-ți dea gol. De fapt, nici nu au dat gol. Unul l-a dat Vlad, unul l-a dat Vucur.

Uite ce fundaș central am luat (Vucur, n.r.)! Așa ceva n-am văzut în viața mea! N-avem bărbăție. Avem nevoie de 2-3 jucători. Cum să iei golul ăsta, Vlad?! Vucur trebuia să dea cu capul în minge la ultima fază. Atât avea de făcut. Nu înțeleg cum a trimis la adversar, mai bine o lăsa. Parcă e vreo vrăjitorie, o magie.

I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost. Mă descurajează pentru că am pierdut coeficientul. nu mai suntem capi de serie la anul. Eu mizam pe faptul că facem coeficient anul ăsta, luăm campionatul și avem coeficient la anul. Oricum, ce să faci cu ăștia?! Ce să faci cu ei?! Nici Tavi Popescu nu prea a mișcat, deși aveam bază în el”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, despre antrenorul FCSB

Totodată, Gigi Becali a spus că nu va afectată poizția lui Dinu Todoran, antrenorul FCSB. Patronul echipei roș-albastre a precizat că nu se mai gândește să aducă alți jucători, ci să dea afară doi sau trei

 ”Cum să fie afectată poziția lui Todoran? Trebuie să iau niște măsuri, o să văd, nu știu ce să zic, pentru că nici eu nu știu exact ce voi face. Voi da afară 2-3 jucători. Să mai aduc alții?! Doamne, ferește!

Nu mai aduc nimic. Mă gândesc să dau afară doar. Ce să mai aduc, ce să fac cu ei?! Campionatul nu are legătură cu această eliminare, dar da, nu mai sunt așa încrezător”, a mai spus Gigi Becali.