Presa din Cehia reacționează după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să-l dea afară de atacantul Ondrasek, după doar 45 de minute jucate. ”Chiar nu e de mirare”

Andrei Cezar 29.07.2021, 16:57
Presa din Cehia reacționează după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să-l dea afară de atacantul Ondrasek, după doar 45 de minute jucate. ”Chiar nu e de mirare”

După anunțul recent al lui Gigi Becali potrivit căruia ar dori să îi rezilieze contractul lui Zdenek Ondrasek, după doar 45 de minute jucate în tricoul ”roș-albaștrilor”, presa din Cehia a racționat dur. Jurnaliștii cehi îi fac un portret patronului de la FCSB, despre care spun că este ”controversat” și că ia decizii ”nebuești”.

Presa din Cehia reacționează după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să-l dea afară de atacantul Ondrasek

45 de minute a apucat să joace Zdenek Ondrasek în Liga 1, în meciul cu FC Botoșani (0-0) din prima etapă a noului sezon, fiind introdus în repriza a doua. În urmă cu pregătirea fizică, atacantul ceh nu a impresionat, având o prestație mediocră.

După partida de la Botoșani, patronul ”roș-albaștrilor” a dat de înțeles că Ondrasek va fi dat afară de la echipă, motivând că are deja patru atacanți.

”Am patru atacanți de careu acum și trebuie să văd la cine renunț, cred că-l reziliem pe Ondrasek”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

După afirmațiile sale, Gigi Becali a fost luat în  vizor de presa din Cehia. Jurnaliștii publicației Sportyzive îl numesc pe latifundiarul din Pipera ”patron controversat” și spun că decizia de a-l da afară pe Ondrasek nu este deloc una ieșită din comun, având în vedere istoricul patronului de la FCSB.

În caracaterizarea sa, jurnaliștii cehi amintesc faptul că Gigi Becali s-a implicat în politică, dar și în afaceri. Dau exemple de cum procedează atunci când transferă jucători și spun că se ”implică activ în schimbările efectuate”.

De asemenea, ziariștii aduc aminte și de nume de jucători pe care Becali nu i-a agreat deloc.

Presa din Cehia reactioneaza dupa ce Gigi Becali a anuntat ca vrea sa-l dea afara de atacantul Ondrasek
Presa din Cehia reactioneaza dupa ce Gigi Becali a anuntat ca vrea sa-l dea afara de atacantul Ondrasek

”Gigi Becali, cunoscut pentru deciziile nebunești”

”FCSB este condusă de controversatul patron Gigi Becali, cunoscut pentru deciziile nebunești și pentru controverse. De exemplu, politician, om de afaceri și patron de club, toate într-o singură persoană, a cumpărat la un moment dat trei fundași stânga într-o singură perioadă de transferuri, deși prelungise deja cu doi jucători. De asemenea, se implică activ în schimbările efectuate în timpul partidelor și chiar și în ceea ce privește partea tactică.

Becali l-a umilit și pe fostul căpitan de la FCSB, Mihai Bălașa, pe care nu l-a plăcut deloc și căruia i-a oferit 30 de mii de euro pentru a accepta transferul la echipa rivală, Universitatea Craiova. Astfel, nu este de mirare că aventura în România a fostului internațional ceh, supranumit Kobra, s-a sfârșit înainte de a începe cu adevărat”, au scris cei de la Sportyzive.

Zdenek Ondrasek are 32 de ani și a venit la FCSB în această vară liber de contract. Înțelegerea atacantului cu formația ”roș-albastă” expiră vara viitoare.

În cariera sa, Ondrasek a evoulat la Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia), FC Dallas (SUA) și Viktoria Plzen (Cehia). A fost convocat la echipa națională a Cehiei de 7 ori, unde a două goluri.