Singura condiție care mai trebuie îndeplinită pentru transferul lui Olimpiu Moruțan în Turcia. Becali a renunțat la banii ceruți

Andrei Cezar 28.07.2021, 17:12
Singura condiție care mai trebuie îndeplinită pentru transferul lui Olimpiu Moruțan în Turcia. Becali a renunțat la banii ceruți

Declarațiile lui Olimpiu Moruțan de după meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova (4-1) se adeveresc. Mijlocașul ”roș-albaștrilor” a glumit după partidă spunând că a jucat mai slab câteva meciuri ca Gigi Becali  să îl poată vinde mai ieftin la Galatasaray. Potrivit ultimelor informații, patronul FCSB este acum la un pas să bată palma cu turcii, însă cu o singură condiție.

Olimpiu Moruțan, aproape de transferul la Galatasaray. Becali renunță la banii ceruți

Mijlocașul ofensiv al FCSB este dorit insistent de Galatasaray. După transferul lui Alexandru Cicâldău la gruparea Cim Bom Bom, turcii sunt gata să bată palma cu gruparea roș-albastră pentru Olimpiu Moruțan. Jucătorul și-a mainifestat și el dorința de a se alătura echipei din Istanbul. La finalul partidei de duminică împotriva Craiovei a declarat în glumă că și-a dorit să joace mai slab primele două meciuri ca Gigi Becali să îi scadă din prețul considerat mare de turci, 15 milioane de euro, și să îl poată vinde.

Știu ce pot, știu ce fac în ficare zi la antrenament și când vine meciul vreau să dau tot. Poate am început mai prost meciurile astea, dar mă bucur că m-am motivat şi azi am făcut un meci bun. Şi dacă nu venea golul, eu tot ştiam ce trebuie să fac, să dau totul pe tren. Domnul Gigi ştie cel mai bine pe cine să bage. Dacă el aşa a gândit să mă certe, înseamnă că a făcut foarte bine, criticile m-au ajutat să merg mai departe şi să fiu mai bun. Am jucat mai slab două meciuri ca să mă lase nea Gigi mai ieftin. Glumesc!

(despre interesul lui Galatasaray – n.r.) Nu știu, m-aș bucura foarte tare. Fac și eu o glumă Am jucat primele două meciuri mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin, glumesc. Important e că am câştigat, avem un moral foarte bun şi trebuie să o ţinem tot aşa. Vreau să-l felicit pe Cicâldău pentru transfer, îi urez multă baftă”, a spus Moruţan.

Gigi Becali a scazut din suma de transfer pentru Olimpiu Morutan
Gigi Becali a scazut din suma de transfer pentru Olimpiu Morutan

Gigi Becali: ”A jucat mai slab câteva meciuri și acum am cerut mai puțin”

Presa din Turcia a anunțat că Galatasaray ar fi dispusă să achite 10 milioane de euro în schimbul mijlocașului. Suma, însă, va fi achitată în patru tranșe. Potrivit sport.ro, Gigi Becali ar fi declarat că este dispus să accepte și cei 10 milioane pentru Moruțan, confirmând totodată că a fost nevoit să îi reducă din preț pentru că ”a jucat mai slab câteva meciuri”.

„Giovanni face acest transfer, s-a înțeles cu Vulturar. Daca nu se face transfer acum, poate cer mai mult. Pot să iau 10 milioane de euro pe el, pot să iau mai mult. Important e că iau cât am vrut.

Nu pot să spun suma că negociez cu Iftime, că are de luat procente din viitorul transfer. Are de luat 10% și vreau să semneze că acceptă 600.000 euro (echivalentul a 6% din suma de transfer de 10 milioane).

Eu am mai negociat cu Galatasaray și am cerut 15 milioane, dar a jucat mai slab câteva meciuri și am cerut mai puțin acum.”, a declarat Gigi Becali.