FCSB a primit o ofertă de 13 milioane de euro pentru puștiul Octavian Popescu. Ce a decis Gigi Becali

Andrei Cezar 19.07.2021, 13:12
FCSB a primit o ofertă de 13 milioane de euro pentru puștiul Octavian Popescu. Ce a decis Gigi Becali

Debut cu stângul al FCSB-ului în noul sezon din Liga 1. Elevii lui Dinu Todoran au remizat 0-0 în deplasare la FC Botoșani, după un meci slab al echipei roș-albastre. Chiar dacă nu au reușit să impresioneze, o bună parte dintre jucătorii FCSB sunt la mare căutare pe piața transferurilor. Gigi Becali nu se ferește să spună că Octavian Popescu va fi cel mai scump transfer din istoria României și cere pe el sume amețitoare. Ultima ofertă anunțată de agentul Ioan Becali l-a pus pe gânduri pe vărul său.

Ce a decis Gigi Becali după oferta de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Cel mai scump transfer pe care patronul FCSB l-a realizat este cel al lui Dennis Man, la Parma. În iarnă, atacantul român a plecat la echipa italiană în schimbul a 12 milioane de euro. Înaintea sa, Gigi Becali bătuse alte două recorduri pentru Liga 1 în materie de transferuri: Vlad Chiricheș de la Steaua la Totenham pentru 9,5 milioane de euro (2013) și Nicolae Stanciu de la Steaua la Anderlecht pentru 10 milioane de euro (2016).

Și Florin Tănase este aproape de un transfer în străinătate. Cluburi importante din Europa se interesează de serviciile sale, iar prețul nu este atât de ridicat precum al jucătorilor amintiți. ”Decarul” roș-albaștrilor ar putea ajunge la Sampdoria, fiind singura echipă de până acum care pare dispusă să achite suma de 5 milioane de euro cerută de finanțatorul FCSB.

În schimb, ”perla” lui Gigi Becali – Octavian Popescu – ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, odată cu mutarea în campionatul italian anunțată de mulți.

„Ştim că Gigi Becali nu îl dă decât pe o sumă mare. S-a învăţat cu sume mari, i-au şi reuşit şi până acum şi sper să îi reuşească şi cu Popescu. Am avut ofertă de 13 milioane! Ofertă pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o!

FCSB, oferta de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Raspunsul lui Gigi Becali
FCSB, oferta de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Raspunsul lui Gigi Becali

”Octavian Popescu, pe buzele multor manageri”

Să vedem când va veni una de 25 de milioane de euro ce va zice, sau de 30 de milioane. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid. Viitorul joacă în favoarea lui, dar trebuie să îşi dea seama că trebuie să mai dea mai mult, mai mult” , a spus Ioan Becali.

Considerat de specialiști drept un jucător cu un talent imens, lui Octavian Popescu nu i-a fost deloc greu să se impună la echipa roș-albastră. El a jucat pentru FCSB 34 de partide în sezonul trecut, în toate competițiile, în care a marcat 4 goluri și a reușit 8 pase decisive.

Urmăriți Impact.ro și pe