Fanii Rapidului amenință cu proteste la poarta Federației. „Nu se poate așa ceva!”

Andrei Cezar 02.02.2022, 16:25
Fanii Rapidului amenință cu proteste la poarta Federației. „Nu se poate așa ceva!”

Rapid a remizat pe tern propriu, sâmbătă, cu UTA Arad, scor 1-1, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 23-a a Ligii 1. La pauza meciului, galeriile celor două echipe au fost la un pas de o încăierare generală, însă intervenția promptă a jandarmilor, care au folosit inclusiv spray lacrimogen a făcut ca lucrurile să nu degenereze.

În urma acestor incidente, Rapid va avea de suferit în rumătorul joc pe care îl va disputa „acasă”. În meciul cu Sepsi din etapa a 26-a, giuleștenii vor juca fără spectatori.

Fanii Rapidului amenință cu proteste la poarta Federației. „Nu se poate așa ceva!”

Decizia Comisiei de Disciplină din cadrul LPF i-a nemulțumit pe fanii Rapidului. Liderul galeriei alb-vișinii, Liviu Ungureanu, a vorbit în termeni foarte duri la adresa oficialilor Federației și a amenințat chiar că ar putea să organizeze o acțiune de protest în fața sediului forului.

FRF, plină de incapabili. E împotriva fotbalului românesc. Și cei de la AMFB erau mai buni. Ce fac acum? Fac instrucție cu galeria Rapidului? E cea mai frumoasă din țară.

La meciul cu UTA am aruncat cu câteva petarde, au aruncat și fanii arădeni. Au fost ceva incidente, dar Poliția nu a dat nicio amendă. Până la urmă, cei de la pază ce treabă acu? Ce păzesc? Au început să dea ca exemplu doar ca galeria Rapidului? Poate se trezesc cu o revoluție și cu proteste în fața Federației.

Nu se poate așa ceva. Noi mereu am fost provocați de galeriile adverse. La meciul cu Farul, fanii lor au venit cu bannere în care ne înjurau și ne făceau țigani. Nu s-a întâmplat nimic. Acum, galeria Rapidului e pusă la colț”, a spus acesta pentru GSP.ro.

Meciul Rapid – Sepsi (11 februarie) se va juca pe stadionul echipei CS Mioveni și nu pe Arena Națională, așa cum a fost în cazul partidei cu UTA.

Fanii Stelei au sprijinit galeria formației din Arad în meciul cu Rapid

UTA a avut parte de o susținere numeroasă pe Arena Națională. Fanii de la Steaua și UTA sunt înfrățiți, astfel că mai mulți suporteri ai echipei din Liga 2 s-au alăturat galeriei din Arad.

O parte a galeriei oaspeților au vrut să pătrundă, la pauza meciului, în sectorul dedicat fanilor Rapidului. Suporterii echipei UTA au vrut să ajungă la Tribuna a II-a, dar stewarzii au intervenit. Apoi și-au făcut apariția și jandarmii, care au apelat la gaz lacrimogen și i-au evacuat pe fanii celor de la UTA.

Urmăriți Impact.ro și pe