Gigi Becali se va înfuria când va afla. Rapidul va putea juca pe Arena Națională. „Au primit aprobarea”

Andrei Cezar 07.07.2021, 17:38
Gigi Becali se va înfuria când va afla. Rapidul va putea juca pe Arena Națională. „Au primit aprobarea”

În ciuda declarațiilor lui Gigi Becali cum că Rapidul nu va putea juca pe Arena Națională din sezonul viitor, clubul din Giulești se pregătește să își dispute partidele de acasă pe cel mai mare stadion din țară. Arena ”alb-vișiniilor” nu este încă terminată, iar oficialii clubului au făcut demersurile necesare pentru a putea evolua pe stadionul pe care FCSB a disputat partidele de pe teren propriu în ultimele sezoane. ”Noi am semnat actele”, spune finanțatorul Rapidului, Victor Angelescu.

Rapidul îi râde în nas lui Gigi Becali: ”Vom juca pe Arena Națională”

După o pauză de 6 ani, Rapidul a reușit să promoveze în Liga 1 și cum stadionul Giulești nu este gata încă, echipa antrenată de Mihai Iosif a ales ca teren de joc Arena Națională. Patronul FCSB, echipă care își dispută și ea meciurile de acasă pe același stadion, a declarat că ”alb-vișinii” nu vor putea să joace aici pentru că înainte de tragerea la sorți au ales terenul de la Mioveni.

”Am văzut că a zis Daniel Niculae că Rapid va juca pe Arena Națională. Ei nu pot! Au depus cerere să joace la Mioveni. În urne (n.r. – la tragerea la sorți a țintarului) se băgau separat echipele care vor să joace pe același stadion, ca să nu joace în aceeași zi.

Dar s-a băgat în urne ca și cum ar fi la Mioveni, că așa au cerut. Dacă ei cereau Arena Națională, se trăgea altfel la sorți.

Nu pot schimba televiziunile programul, nu îi lasă Liga. Trebuie să joace pe stadionul pe care l-au propus! Cum să se joace și sâmbătă și luni? Să jucăm noi luni, după ei? Nu ne convine! E regulament, trebuie să joace pe terenul pe care l-au propus! Nu au cum să schimbe terenul că jucăm noi acolo! Nu pot juca pe Arena Națională, o să vedeți!”, declara Gigi Becali în urmă cu o săptămână.

Gigi Becali, foc si pară! Rapidul va putea să joace pe Arena Nationala
Gigi Becali, foc si pară! Rapidul va putea să joace pe Arena Nationala

Grgigore, Săpunaru și Morais, cele mai importante transferuri pentru Rapid

Între timp, lucrurile par să se fi schimbat. Patronul Rapidului, Victor Angelescu, declară că deja a semna actele pentru Arena Națională și că din sezonul viitor elevii antrenați de Mihai Iosif vor putea evolua fără probleme pe cel mai mare stadion din țară.

”Nu știu de unde această polemică potrivit căreia ar trebui să jucăm la Mioveni. Noi am trecut această variantă înainte de a fi siguri de promovare. Dar vom juca meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională, stadionul ține de Primăria Capitalei, am vorbit și vom juca acolo. Noi am semnat actele, mai trebuie să semneze și ei. Este sută la sută.

Realist vorbind, stadionul Giulești nu va fi gata înainte de octombrie – noiembrie, după cum am văzut stadiul lucrărilor, nu cred că mai devreme. Am putea juca 2-3 meciuri de acasă acolo anul acesta”, a spus Victor Angelescu, la Digisport.

Rapidul își dorește un parcurs cât mai bun în noul sezon din Liga 1. Giuleștenii au reuși să aducă până acum mai mulți jucători. Primii care au semnat au fost Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja. Însă cu sigurnață cele mai răsunătoare transferuri sunt cele ale fostului dinamovist, Dragoș Grigore (34 de ani), Junior Morais (34 de ani) și Cristian Săpunaru (37 de ani).

Urmăriți Impact.ro și pe