Fanii lui Dinamo fac revoluție! Ce-i pregătesc lui Ionuț Negoiță

Marian Cărăvan 12.06.2020, 15:26

E agitație mare la Dinamo și nu din cauza depistării unui caz de COVID-19. Fanii „câinilor roșii” se implică pentru a menține clubul în viață și luptă cu toate forțele pentru a achiziționa pachetul majoritar de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță.

Programul DDB înregistrează o creștere spectaculoasă

Programul DDB al Asociației Peluza Cătălin Hîldan a depășit vineri 7.000 de membri cotizanți. Suporterii dinamoviști se mobilizează exemplar când vine vorba de salvarea echipei lor favorite. Au plătit salariile jucătorilor, au contribuit la obținerea licenței pentru viitorul sezon și, după ce au mai cumpărat 10% din acțiunile clubului, iau în calcul chiar preluarea pachetului majoritar de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță.

Programul DDB înregistrează o creștere spectaculoasă, iar fanii sunt optimiști în privința șanselor de reușită.

„În ultimele zile Programul DDB crește spectaculos. Dacă menținem ritmul actual, în aproximativ 30 de zile Clubul Dinamo poate fi al suporterilor. Cu alte cuvinte, mingea este la noi”, se arată pe pagina de Facebook a PCH.

Fanii apreciază și gestul făcut de directorul sportiv Ionel Dănciulescu, care și-a donat trofeele și medaliile câștigate în cariera de jucător pentru a ajuta clubul să strângă bani.

„O mulțumire specială lui Ionel Dănciulescu pentru toate obiectele la care a renunțat din dorința de a salva Dinamo!

Gestul lui ar merita să fie considerat un adevărat trofeu în istoria acestui club, un simbol al stradaniei câinilor de a-și salva bunul cel mai de preț, care este clubul”, au scris fanii „dulăilor”.

Datoriile lui Dinamo, anunțate de Ionuț Negoiță

În luna aprilie, când Dinamo încă tremura pentru obținerea licenței pentru noul sezon, acționarul majoritar Ionuț Negoiță a făcut publice datoriile pe care le are clubul din Ștefan cel Mare.

„Deținătorul acțiunilor face următoarea precizare, în atenția dumneavoastră. Întreg pachetul de acțiuni este de vânzare pentru suma de 1 RON (1 LEU). Cumpărătorului acțiunilor îi va reveni obligația de a achita suma sus menționată și va prelua în întregime drepturile și obligațiile actualului acționar majoritar dar și ale societății, obligându-se la continuarea activității sportive a societății Dinamo 1948 S.A.

Datoriile scadente ale companiei la acest moment sunt în cuantum de 2.661.073 Euro. Suma necesară pentru obținerea licenței este de 168.000 de euro și trebuie plătită obligatoriu până la sfârșitul lunii aprilie. Din datoria sus menționată, o sumă de 530.000 de euro trebuie plătită către ANAF în termen de 2 ani de zile conform graficului de eșalonare stabilit cu ANAF-ul. Datoriile intragrup sunt în cuantum de 825.000 de euro. Acestea pot fi eșalonate pe o perioadă rezonabilă de timp. Datoriile către jucători pentru perioada decembrie 2019 – martie 2020 sunt în cuantum de 500.000 de euro”, se arăta în acel document.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe