Dezvăluiri uimitoare la Dinamo! „Ionuț Negoiță nu a plătit de la el salariile”. De unde au primit, de fapt, bani jucătorii

Marian Cărăvan 11.05.2020, 09:34
Dezvăluiri uimitoare la Dinamo! „Ionuț Negoiță nu a plătit de la el salariile”. De unde au primit, de fapt, bani jucătorii

Dinamo stă în continuare pe un butoi de pulbere. Acționarul majoritar Ionuț Negoiță este pus la zid de reprezentanții Asociației „Doar Dinamo București”.

Dezvăluiri uimitoare la Dinamo. De unde au primit, de fapt, bani jucătorii

Noile dezvăluiri din Ștefan cel Mare vin în contextul în care au apărut informații conform cărora Ionuț Negoiță a revenit la sentimente mai bune și s-a implicat personal nu doar în plata salariilor jucătorilor lui Dinamo, ci și a chiriilor acestora. „Câinii” și-au încasat în weekendul trecut salariile restante pe luna ianuarie, ceea ce e de apreciat în momente de criză, însă suporterii au reacționat imediat și au ținut să precizeze că nu datorită lui Ionuț Negoiță fotbaliștii alb-roșii și-au primit drepturile salariale. Un reprezentant al Asociației „Doar Dinamo București” a făcut precizări într-o emisiune televizată.

Ionuț Negoiță nu a plătit de la el salariile. Sunt alți bani, de care aveam și noi cunoștință, un rest venit de la FRF. Au mai fost bani rămași de la licență, în felul ăsta s-au plătit salariile pentru ianuarie. Noi în continuare avem bani strânși pentru a plăti și alte salarii mai departe”, a spus Robert Thomas, la Digi Sport.

Ionuț Negoiță este contestat de suporterii lui Dinamo

Cine o cumpără pe Dinamo?

Ionuț Negoiță a anunțat luna trecută că e gata să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, însă până acum nu au fost decât discuții cu potențiali cumpărători. Robert Thomas a spus pentru sursa citată că suporterii își doresc ca echipa să ajungă pe mâna unor persoane serioase.

„Noi ne dorim foarte mult să vedem pe cineva care vorbește cu noi în limba spaniolă, singurul până acum a fost Juan Andonio (n.r. Ioan Andone), dar încă sperăm. Li s-a cerut să prezinte o garanție de 3 milioane de euro la semnarea eventualei cumpărări a clubului. Noi suntem gata să îi susținem, dacă oamenii ăștia au această sumă și vin cu această sumă atunci înseamnă că sunt investitori care pot face ceva la Dinamo”.

Dinamo a rămas și în acest sezon în afara play-off-ului, în schimb, cu ajutorul suporterilor și-a luat licența pentru sezonul următor.

Urmăriți Impact.ro și pe