Fanii Ginei Pistol abia aşteptau acest anunţ. Pentru ce emisiune filmează deja

Stan Filon 04.02.2022, 08:15
Fanii Ginei Pistol abia aşteptau acest anunţ. Pentru ce emisiune filmează deja

Veste bună pentru fanii Ginei Pistol! Frumoasa vedetă se întoarce de data aceasta permanent la emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Gina Pistol revenise pentru ediția specială de 1 Decembrie, însă dispăruse din nou. Ei bine, de data aceasta revine cu normă întreagă în postura de prezentatoare a îndrăgitului cooking show. Dar cu cine va sta micuța Josephine?

Gina Pistol filmează deja pentru o nouă emisiune

Așadar, Gina Pistol revine pe micile ecrane, la celebra emisiune „Chefi la cuțite”, după o perioadă în care a devenit mamă. Micuța Josephine va împlini pe data de 9 martie vârsta de 1 an, iar Gina Pistol a considerat că este timpul să revină în câmpul muncii, la ceea ce-i place să facă cel mai mult.

Cel care a făcut anunțțul revenirii Ginei Pistol e micile ecrane a fost chiar Smiley, partenerul ei de viață. Acesta a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a spus cu ce se ocupă în ultima perioadă Gina Pistol, și anume cu filmările pentru celebra emisiune. „Gina se pregătește și ea de filmări. Începe filmările mâine. Avem un pic de treabă acum. Stau și eu mai mult pe acasă pentru că nu vreau să fim plecați amândoi în același timp”, a spus Smiley.

Gina Pistol filmeaza deja pentru o noua emisiune
Gina Pistol filmeaza deja pentru o noua emisiune

Cine are grijă de micuța Josephine

Măruță l-a întrebat dacă nu cumva micuța Josephine cere un frățior sau o surioară, însă Smiley a spus că nu cere nimic, momentan, sau nu înțeleg ei. Dar cine stă cu micuța Josephine, în timp ce Gina Pistol filmează pentru noul sezon „Chefi la cuțite”? Ei bine micuța va sta cu tatăl ei și cu bona, dar ar putea să stea și cu bunicile.

Între timp, micuța Josphine și părinții săi au plecat în prima călătorie în formulă de trei. Au fugit de înfriguratul București și s-au refugiat la mare, la soare, în Seychelles, unde și-au încărcat bine bateriile pentru perioada aglomerată care urmează.

În timp ce au început filmările pentru un nou sezon de „Chefi la cuțite”, Antena 1 difuzează din 20 februarie „Chefi fără limite”, show-ul care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...