Când revine Gina Pistol la TV şi ce emisiune va prezenta. Vedeta tocmai a făcut anunţul (exclusiv)

Ioana Bucur 28.01.2022, 19:24
Când revine Gina Pistol la TV şi ce emisiune va prezenta. Vedeta tocmai a făcut anunţul (exclusiv)

Înainte de a-și aduce pe lume primul copil, simpatica prezentatoare „Asia Express” și „Chefi la cuțite” s-a restras din televiziune, fiind înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Absența ei nu a trecut neobservată de fanii celor două show-uri, toți întrebându-se când se va întoarce. Află când revine Gina Pistol la TV şi ce emisiune va prezenta. Anunțul cel mare a fost făcut chiar de vedetă.

Când se întoarce Gina Pistol la TV

Se pare că Gina Pistol nu poate sta departe prea mult de proiectele ce i-au adus succesul la Antena 1. Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro, că înlocuirea sa cu Irina Fodor nu va fi de lungă durată.

Gina Pistol a luat poziție și a lămurit ultimele informații apărute în mediul online, potrivit cărora ea a fost înlocuită cu Irina Fodor, în prezentarea show-ului culinar „Chefi fără limite”, de la Antena 1.

„În primul rând nu-i vorba despre „Chefi la cuțite”. Acum va începe „Chefi fără limite” pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia.

Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

„Chefi fără limite” va avea premiera peste doar câteva săptămâni, în luna februarie, iar cei trei chefi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt pregătiți de aventura vieții lor.

Noul format de adventure-cooking show, primul din România, le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Irina Fodor nu va prezenta singură „Chefi fără limite”, ci va avea alături doi co-prezentatori Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei.

Când revine Gina Pistol la TV şi ce emisiune va prezenta

„Am cinci ore libere pe săptămână”

De când a devenit mamă, Gina Pistol și-a dedicat fiecare moment din zi și din noapte fetiței sale. Invitată în urmă cu ceva timp în podcastul lui Speak, vedeta mărturisea că s-a bucurat din plin de perioada petrecută alături de Josephine, dar a recunoscut că a avut parte și de momente grele.

Aceasta a dezvăluit că are doar cinci ore libere pe săptămână, atunci când o prietenă stă cu micuța Josephine.

„Am cinci ore libere pe săptămână, pentru că atunci vine o prietenă să ne ajute. Rămâne ea cu Josephine, timp în care eu mă duc și îmi fac cumpărăturile, schimb contractele care expiră.

Imaginează-ți că numai două ore le petrec pe drum. E greu fără ajutor, plus că e și primul, mai ales dacă ai și alte campanii cum avem noi”, a declarat Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...