Fanii din România sunt inventivi. Cum a fost încurajată o echipă de tradiție la un meci oficial. Totul a fost filmat

Marian Cărăvan 07.09.2020, 16:45
Fanii din România sunt inventivi. Cum a fost încurajată o echipă de tradiție la un meci oficial. Totul a fost filmat

Accesul spectatorilor în tribune la meciurile de fotbal nu este permis deocamdată, dar fanii unei echipe de tradiție din România au găsit soluția pentru a fi alături de favoriții lor la un meci oficial. Totul a fost filmat. Fanii au făcut spectacol în văzul tuturor.

Cum a fost încurajată o echipă de tradiție la un meci oficial. Fanii din România sunt inventivi

Fotbalul fără spectatori nu are farmec. Asta și-au spus și fanii unei echipe de tradiție din România, care au găsit soluția perfectă pentru a-și încuraja favoriții la un meci oficial. Și nu, nu vorbim de prima ligă, ci de eșalonul secund.

S-a întâmplat duminică, la Reșița, unde amplasarea pitorească a stadionului „Mircea Chivu” din Valea Domanului dă posibilitatea unui „view” spectaculos și din afara vechii arene bănățene. Tribuna 2 a stadionului care din 1998 poartă numele tatălui lui Cristian Chivu este săpată în deal, la marginea unei păduri. Cei mai înfocați fani ai echipei reșițene au pornit la drumeție prin pădure și au coborât dealul care se oprește în spatele tribunei. Totul a fost filmat și s-a văzut în direct la tv.

„Din pădure cântăm pentru voi”, au scris suporterii reuniți în Guardia Ultra 1995, pe un banner pe care l-au afișat în timpul meciului.

Din păcate pentru ei, CSM Reșița a pierdut meciul de debut în noul sezon, 0-4 cu Petrolul, o echipă care și-a anunțat clar intențiile de promovare.

„Mingea e rotundă, ne-am bucurat când am bătut Rapidul, ne-am întristat că ne-a bătut Petrolul. Cum mingea e rotundă, vom mai avea parte de multe astfel de episoade, sezoane întregi. Văd sutele de comment-uri, majoritatea critice. Bravo, băieţi! Mesajele voastre arată că vă pasă, că sunteti alături de club”, a spus liderul galeriei reșițene, Marcel Gușcă.

Suporterii lui U Cluj au făcut spectacol pe stadion. Încurajări în avans pentru șepcile roșii

Duminică a fost ziua suprizelor în Liga 2. O altă echipă de tradiție a avut parte de o astfel de supriză din partea suporterilor. Nu la un meci oficial, ci la antrenament. Duminică seara, la ultimul antrenament susținut înaintea meciului cu ASU Poli Timișoara (luni, 7 septembrie, ora 18:30), fotbaliștii de la Universitatea Cluj au avut o vizită neașteptată. Pe Cluj Arena au pătruns suporterii șepcilor roșii, care au dat un mic recital, spre surprinderea și totodată bucuria fotbaliștilor antrenați de Adrian Falub.

„Astăzi (n.r. – duminică), la ultimul antrenament înaintea meciului cu ASU Politehnica Timișoara, am avut parte de o surpriză.

Alături de noi au fost suporterii Universității, care ne-au încurajat cu aplauze și cântece. Ne-a fost dor de voi. Haide U!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului U Cluj.

U Cluj, o altă formație care își propune promovarea, a debutat în noul sezon al Ligii 2 cu o victorie, în deplasare, 1-0 cu Aerostar Bacău.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe