Familia lui Adrian Nartea e cu totul altfel decât în ”Vlad”. Iată cine e soția actorului

Daria Petrescu / 21.09.2020, 10:02
Familia lui Adrian Nartea e cu totul altfel decât în ”Vlad”. Iată cine e soția actorului

Adrian Nartea a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai apreciați actori de pe micul ecran. Odataă cu participarea în cel mai urmărit serial de la Pro TV, Vlad, notorietatea lui a crescut mai mult. Chiar dacă a cunoscut celebritatea, Adrian a avut întotdeauna o viață personală discretă. Este căsătorit și are o fetiță superbă, însă nu se știu prea multe detalii despre viața lui de familie. Iată cine este soția actorului și cu ce se ocupă ea.

Cum și-a cerut Adrian Nartea soția în căsătorie

Înainte de a fi actor, Adrian Nartea a fost model. De altfel, așa și-a cunoscut și soția, pe Alina Ferinceac. Cei doi au împreună o fetiță și o căsnicie discretă. Aceștia s-au cunoscut în Tunisia, în urmă cu 11 ani. Pe vremea aceea erau protagoniștii unei ședințe foto. S-au îndrăgostit, iar după patru ani de relație s-au căsătorit.

Alina a fost ceruta în căsătorie într-un mod deosebit, iar acest moment nu îl va uita vreodată. De Valentines Day, Adrian a invitat-o la cofetărie şi i-a scris cererea pe o prăjitură cu ciocolată.

Alina Nartea Ferinceac nu este la fel de cunoscută ca și soțul ei. E  este make-up artist şi mamă cu normă întreagă. Mara, fetița lui Adrian și a Alinei, are aproapre patru ani, iar de creșterea ei se ocupă  ei doi. Adrian a spus la un moment dat că nu au apelat la o bonă. Actorul din Vlad a declarat că își mai dorește un frățior pentru Mara, însă trebuie să discute cu soția despre acest aspect.

Soția lui Adi Nartea este make-up artist
Soția lui Adi Nartea este make-up artist

„Nu avem bonă. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brașov. Nu am vrut bonă pentru că ne-am dorit să avem noi grijă de ea”, spunea Adrian Nartea, cu ceva vreme în urmă, în emisiunea Vorbește lumea.

Cum a ajuns să lucreze ca model

La un moment dat, într-un interviu pe care Adrian Nartea i l-a acordat creatoarei de modă Mihaela Drafta, la postul de radio Activ eFeM, povestea că părinții lui ar fi dorit să-l vadă preot. De asemenea, aceștia și-ar fi dorit ca el să fie professor sau avocat. Însă, el iubea sportul. Așa că, a urmat Facultatea de Educație Fizică și Sport din Brașov.

După ce a fost remarcat de Catinca Roman, Adi a ajuns să să lucreze ca model pentru designeri celebri, printre care și Cătălin Botezatu.

“Când eram adolescent, îmi spuneam că vreau să lucrez într-o corporație și să am un program fix ca apoi să mă întorc acasa la familie. Lucrurile s-au întâmplat altfel în viață și n-am ajuns nici preot, cum ar fi vrut ai mei, și nici corporatist’, a declarat Adi Nartea pentru  national TV.

Ce spune Adrian Nartea despre rolul din Vlad

Adrian Nartea este Vlad, un rol pe care îl interpretează perfect, iar acest lucru s-a observant de-a lungul celor trei sezoane.

„În serialul VLAD, oricine se poate regăsi: oricine a iubit, a fost trădat, a reușit, a fost bogat și sărac, oricine crede că există o a doua șansă.

Este o poveste de care noi toți avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim și, de ce nu, să ne motivăm. Bucurați-vă de această poveste și fiți alături de noi din 25 februarie!”, a spus Adrian Nartea, actorul care îl interpretează pe VLAD.

Serialul spune povestea lui Adrian, care în urma înscenării unui jaf ajunge la închisoare, evadează și își schimbă identitatea devenind VLAD, un bărbat sigur pe el, bogat și dornic de răzbunare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI