Familia Cristinei Țopescu, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al jurnalistei

Una din cele mai experimentate jurnaliste de televiziune, Cristina Țopescu s-a stins din viață, moartea sa fiind constatată duminică seară, în urma unui apel la numărul unic de uregnță, 112, făcut de o vecină, îngrijorată că nu o mai văzusese de anul trecut. Vestea morții sale i-a întristat pe toți românii.

Decizia familiei Cristinei Țopescu

Autopsia medico-legală în cazul morții prezentatoarei TV a fost finalizată, însă nu s-a putut spune deocamdată cu exactitate motivul care a dus la moartea Cristinei Țopescu, notează Antena 3. Potrivit raportului preliminar întocmit de medicii legiști, prezentatoarea TV a murit în ajunul Anului Nou, în urmă cu mai bine de două săptămâni, consemnează aceiași sursă.
Dat fiind faptul că trupul jurnalistei se afla într-o stare avansată de putrefacție atunci când autoritățile au ajuns în imobilul ei, familia a decis ca trupul neînsuflețit să fie incinerat. Procesul de incinerare ar urma să se producă miercuri, 15 ianuarie, atunci când se va oficia și o slujbă la Crematoriul Uman.


Fiica regretatului comentator Cristian Țopescu a murit singură, fiind înconjurată doar de câinii ei, ea fiind mare iubitoare de animale, obișnuind să ia acasă animăluțele fără stăpân. Surse din mass-media susțin că aceasta ar fi avut opt câini, dintre care doi au murit, în urma faptului că ei nu au mai fost hrăniți.

Timp de 12 ani, a prezentat principalul buletin de știri de la Prima TV, ”Focus”. În anul 2013, a devenit membră a PSD, moment în care a încetat colaborarea cu Prima TV. Fosta realizatoare de televiziune nu a fost căsătorită și nu a avut copii. Aceasta a fost discretă cu viața ei personală. Una dintre puținele sale relații cunoscute este cea cu Ștefan Bănică Jr., din anii 1990.

Cristina Țopescu a realizat ultima sa emisiune pe 17 decembrie 2019, la postul de televiziune Canal 33, acolo unde era colaborator. Invitații jurnalistei au fost Vlad Voiculescu și Mihaela Miron.