Familia Cristinei Țopescu, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al jurnalistei

Redacția IMPACT 13.01.2020, 17:24
Familia Cristinei Țopescu, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al jurnalistei

Una din cele mai experimentate jurnaliste de televiziune, Cristina Țopescu s-a stins din viață, moartea sa fiind constatată duminică seară, în urma unui apel la numărul unic de uregnță, 112, făcut de o vecină, îngrijorată că nu o mai văzusese de anul trecut. Vestea morții sale i-a întristat pe toți românii.

Decizia familiei Cristinei Țopescu

Autopsia medico-legală în cazul morții prezentatoarei TV a fost finalizată, însă nu s-a putut spune deocamdată cu exactitate motivul care a dus la moartea Cristinei Țopescu, notează Antena 3. Potrivit raportului preliminar întocmit de medicii legiști, prezentatoarea TV a murit în ajunul Anului Nou, în urmă cu mai bine de două săptămâni, consemnează aceiași sursă.
Dat fiind faptul că trupul jurnalistei se afla într-o stare avansată de putrefacție atunci când autoritățile au ajuns în imobilul ei, familia a decis ca trupul neînsuflețit să fie incinerat. Procesul de incinerare ar urma să se producă miercuri, 15 ianuarie, atunci când se va oficia și o slujbă la Crematoriul Uman.


Fiica regretatului comentator Cristian Țopescu a murit singură, fiind înconjurată doar de câinii ei, ea fiind mare iubitoare de animale, obișnuind să ia acasă animăluțele fără stăpân. Surse din mass-media susțin că aceasta ar fi avut opt câini, dintre care doi au murit, în urma faptului că ei nu au mai fost hrăniți.

Timp de 12 ani, a prezentat principalul buletin de știri de la Prima TV, ”Focus”. În anul 2013, a devenit membră a PSD, moment în care a încetat colaborarea cu Prima TV. Fosta realizatoare de televiziune nu a fost căsătorită și nu a avut copii. Aceasta a fost discretă cu viața ei personală. Una dintre puținele sale relații cunoscute este cea cu Ștefan Bănică Jr., din anii 1990.

Cristina Țopescu a realizat ultima sa emisiune pe 17 decembrie 2019, la postul de televiziune Canal 33, acolo unde era colaborator. Invitații jurnalistei au fost Vlad Voiculescu și Mihaela Miron.

Urmăriți Impact.ro și pe