Cristina Țopescu, semnal de alarmă nebănuit la scurt timp înainte să se stingă din viață. Când a murit ea de fapt

Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică seară, 12 ianuarie în propria sa locuință, din Otopeni, după ce o vecină a semnalat autoritățile. Deși oficial nu se cunoaște încă cu exactitate ziua morții sale, în presă circulă mai multe informații despre un posibil moment exact.

Când a murit Cristina Țopescu

Una din cele mai experimentate jurnaliste de televiziune, Cristina Țopescu s-a stins din viață, moartea sa fiind constatată duminică seară, în urma unui apel la numărul unic de uregnță, 112. O vecină, îngrijorată că nu o mai văzusese de anul trecut. Potrivit unor surse ale publicației ciao.ro, un amic de-al jurnalistei a vorbit cu ea pe data de 28 decembrie, când Cristina i-a transmis acestuia că ia un somnifer destul de puternic întrucât se confruntă cu mai multe probleme cu somnul.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, i-a scris pe WhatsApp Cristina Ţopescu, amicului ei.
Jurnalista ar fi putut să fi murit în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019. Dar, polițiștii au deschis o anchetă în acest sens pentru a se vedea cu exactitate în ce circumstanțe a murit ziarista.

Conform managerulului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alice Grasu, decesul s-ar fi produs cu mai multe zile în urmă.

“A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alice Grasu.

Cristina Țopescu a vorbit cu un amic pe 28 decembrie

De asemnea, se mai știe până acum, potrivit aceleiași publicații, este că jurnalista îi trimisese respectivei persoane cu două ore înainte, următorul mesaj:

“Marius (n.n. – preşedintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai ştiu ce să fac!
Ieri am făcut atac de panică, am reuşit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineaţă am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.
Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu ataţia căţei (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adapost de câini) mă omoară cu zile. Deci astă e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcţia Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (n.n. – unul dintre câinii ei) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta îţi imagineaza că eu sunt genul care doar plâng şi mă resemnez, se înşală. Crede-mă!
Dar nu ştiu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, îi scria Cristina Țopescu acestuia.

Cristina Țopescu a realizat ultima sa emisiune pe 17 decembrie 2019, la postul de televiziune Canal 33, acolo unde era colaborator. Invitații jurnalistei au fost Vlad Voiculescu și Mihaela Miron.

„Interviuri (ne)convenţioale”, era emisiunea moderată de Cristina Țopescu. Ultima ediție moderată de ea i-a avut invitați pe Vlad Voiculescu și Mihaela Miron. Foto: Captură video

„Interviuri (ne)convenţioale”, era emisiunea moderată de Cristina Țopescu. Ultima ediție moderată de ea i-a avut invitați pe Vlad Voiculescu și Mihaela Miron. Foto: Captură video

Fiica regretatului comentator Cristian Țopescu a murit singură, fiind înconjurată doar de câinii ei, ea fiind mare iubitoare de animale, obișnuind să ia acasă animăluțele fără stăpân. Surse din mass-media susțin că aceasta ar fi avut opt câini, dintre care doi au murit, în urma faptului că ei nu au mai fost hrăniți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI