Informații noi în cazul Caracal! Ce au decis judecătorii în legătură cu Dincă și complicele lui

Redacția IMPACT 28.02.2020, 13:57
Informații noi în cazul Caracal! Ce au decis judecătorii în legătură cu Dincă și complicele lui

Au ieșit la iveală detalii noi despre cazul Caracal. Instanța de judecată a decis, după ce Gheorghe Dincă și complicele său au efectuat o nouă solicitare. În speranța că vor scăpa din spatele gratiilor, cei doi bărbați au formulat o nouă strategie, însă magistrații au transmis total o altă hotărâre.

Informații noi în cazul Caracal

Gheorghe Dincă și-a schimbat de câteva ori declarațiile date achetatorilor, în lunile de când se află în închisoare. Alături de Ștefan Risipițeanu, complicele său, bărbatul de 66 de ani a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni. Cei doi își doreau acum ceva timp să fie chiar mutați în arest la domiciliu. De curând, însă, Tribunalul Olt a hotărât prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare, formulat pe numele lor.

Informații noi în cazul Caracal! Ce au decis judecătorii în legătură cu Dincă și complicele lui
Gheorghe Dincă și complicele său vor rămâne în arest pentru încă 30 de zile

Pe parcursul anchetei oficiale, Dincă și-a modificat de mai multe ori declarațiile despre Luiza Melencu. A spus inițial că se face vinovat de cele două crime, după care s-a răzgândit. Totodată, a încercat constant să îi inducă pe polițiști în eroare, pentru că le oferea piste false, legate de locurile în care ar fi ascuns rămășițele pământești ale fetelor de 15 și 18 ani.

Ce au decis judecătorii în legătură cu Dincă și complicele lui

În ianuarie, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni, printre care se numără și traficul de minori, viol, omor calificat și profanare de cadavre sau morminte. Ștefan Risipițeanu, complicele lui, ar fi abuzat-o și el pe Luiza Melencu. Acesta a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de viol calificat, potrivit Antena 3. Anterior, magistrații le-au respins cererile formulate pentru arest la domiciliu. La scurt timp, au fost transferați la Penitenciarul Craiova. Cei doi au fost trimiși în judecată pentru cazul Caracal, iar dosarul lor va fi judecat la Tribunalul Olt.

Urmăriți Impact.ro și pe